Με πολλές επίσημες παρουσίες η Ν.Δ. Νέας Ιωνίας έκοψε την πίτα της

Πλήθος βουλευτών, πολιτευτών, στελεχών, μελών και φίλων του κυβερνώντος κόμματος παραβρέθηκε στη γιορτή της κοπής της βασιλόπιτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Ιωνίας της Ν.Δ., που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (2/2), σε κέντρο του Νέου Ηράκλειου. 

Η κ. Βλαχαντώνη
Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Ιωνίας της Ν.Δ. κ. Έρικα Βλαχαντώνη, η οποία ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την προσέλευσή τους και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά. 

Ευλογία πίτας
Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε η ευλογία της βασιλόπιτας από ιερέα της Νέας Ιωνίας, ο οποίος έκοψε το πρώτο κομμάτι, αφιερώνοντάς το στον Ιησού Χριστό. 

Ο κ. Χατζηαγγελής
Κατόπιν, η κ. Βλαχαντώνη παρουσίασε το Δ.Σ. της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Συμεών Χατζηαγγελής, ο οποίος ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων πως: «Σας καλωσορίζουμε στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς μας. Η σημερινή γιορτή τυγχάνει να συμπίπτει με την αρχή μιας νέας δεκαετίας, η οποία όλοι προσδοκούμε κι ελπίζουμε να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη και να μας φέρει επιτέλους περισσότερο χαρά και μεγαλύτερο χαμόγελο στα χείλη μας. Όλα αυτά, βέβαια, δεν γίνονται μόνον με ευχολόγια. Γι’ αυτό κι εμείς αισθανόμαστε τυχεροί, αλλά και περήφανοι συνάμα, και αγωνιστήκαμε ώστε αυτή τη στιγμή που μιλάμε η χώρα να έχει μια ιδανική κυβέρνηση και έναν εξαιρετικό πρωθυπουργό, τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη. Μια κυβέρνηση, η οποία μέσα σε επτά μόλις μήνες στην εξουσία έχει δώσει θετικότατα δείγματα γραφής σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής αυτού του τόπου». Ο κ. Χατζηαγγελής έκοψε στη συνέχεια το δεύτερο κομμάτι. 

Ο κ. Σεβαστός
Ακολούθως, ο Γραμματέας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Ιωνίας της Ν.Δ. κ. Ερμόλαος Σεβαστός ανέγνωσε χαιρετισμούς που εστάλησαν από στελέχη της Ν.Δ., που δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση, ήτοι: του Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Στυλιανού Κονταδάκη, του Προέδρου της Β4 Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ. κ. Σπύρου Αβραμάκου, καθώς και του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. 

Κοπή πίτας
Στη συνέχεια, κομμάτια βασιλόπιτας έκοψαν, ευχήθηκαν και μετέφεραν στους παρευρισκόμενους τα πολιτικά τους μηνύματα, κατά σειρά: Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Αντιπρόεδρος Α΄ της Ν.Δ. κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αντιπρόεδρος Β΄ της Ν.Δ. κ. Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής της Εκλογικής Περιφέρειας Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Δημήτρης Καιρίδης, ο Πρόεδρος της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (Μ.Ο.Δ. Α.Ε.) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου (η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση της Ν.Δ. γιατί έκανε αλλαγές απ’ την πρώτη στιγμή. Και έκανε αλλαγές στον εκλογικό νόμο και στον νόμο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που μας βοήθησε  με τις εγκυκλίους αυτές να μπορέσουμε να προχωρήσουμε εμείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.»), ο Γραμματέας της Β4 Ν.Ο. της Ν.Δ. κ. Γεώργιος Τσούκας, ο Συντονιστής Επικοινωνίας της Γραμματείας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ. με τις υπόλοιπες Γραμματείες του κόμματος και Γραμματέας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ. Χάρης Τσούλας, ο Τομεάρχης Β4 Ν.Ο.Δ.Ε. της Ν.Δ. κ. Νίκος Φατούσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Νέας Ιωνίας «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης (ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τη Ν.Δ., τον πρωθυπουργό και όλα τα στελέχη που ασχολήθηκαν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη στήριξη που είχαμε στις Δημοτικές Εκλογές∙ μια στήριξη τιμητική, που είχε να κάνει και με το πρόγραμμα, αλλά και με τα στελέχη, τα οποία πλαισίωσαν την προσπάθεια αυτή. Θα ήθελα, επίσης, να πω ότι, τουλάχιστον, τα μηνύματα τα οποία έρχονται από τους πρώτους μήνες είναι πολύ ενθαρρυντικά. Το όλο ζήτημα για μας θα κριθεί στην καθημερινότητα.»), ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» κ. Γιάννης Κεχρής, η καρδιολόγος-εντατικολόγος, πολιτευτής της Ν.Δ. στον Β3 Βόρειο Τομέα Αθηνών κ. Ινέτζη-Αγγελική Δημητρακάκη και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Χάρης Λάμπρου. 

Μουσικό πρόγραμμα
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση να απολαμβάνουν τον κ. Βαγγέλη Κονιτόπουλο και την ορχήστρα του σε όμορφα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.

Απόστολος Σαλονικίδης 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ