Μίλησαν στη Νέα Ιωνία ο κ. Κωστής Χατζηδάκης και η Νίκη Κεραμέως

Την Κυριακή (30/6) το απόγευμα, στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, η ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Ιωνίας της Νέας Δημοκρατίας διοργάνωσε πολιτική προεκλογική εκδήλωση με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές του Βόρειου Τομέα της Β΄ Αθηνών κ.κ. Κωστή Χατζηδάκη και Νίκη Κεραμέως.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Και οι δύο ομιλητές κοσμούν το Ελληνικό Κοινοβούλιο.» και ακόμη επισήμανε μεταξύ άλλων πως: «Ο Κωστής Χατζηδάκης και η Νίκη Κεραμέως έχουν να προσφέρουν αυτό που έχει ανάγκη η χώρα. Έχει ανάγκη από ανθρώπους οι οποίοι θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Θα κάνουν ένα άλμα από τον λαϊκισμό και το τίποτε στην πρόοδο και στην ανάπτυξη.», και αμέσως μετά τον λόγο έλαβαν οι κ.κ. Νίκη Κεραμέως και Κωστής Χατζηδάκης, οι οποίοι αναφέρθηκαν κατά κύριο λόγο στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, άσκησαν έντονη κριτική στο κυβερνητικό έργο και παρουσίασαν την πρότασή της ΝΔ «για την αλλαγή πλεύσης της χώρας και την πορεία της προς μια πραγματική και ουσιαστική ανάπτυξη».

Επίσης, μεταξύ πολλών άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δημοσίων Σχέσεων, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κ. Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ