Κάθε γυναίκα ψάχνει κάτι ξεχωριστό στην ενδυμασία της, κάτι που θα την αναδεικνύει και θα την κάνει πρωταγωνίστρια στην καρδιά του αγαπημένου της, στη δουλειά της, στις παρέες της. Προτάσεις αρκετές, τα καταστήματα πολλά και οι τιμές κάποιες φορές τσούζουν. Μια βόλτα στο κέντρο της Ν. Ιωνίας θα μας ενθουσιάσει μιας και υπάρχουν αξιόλογα μαγαζιά με προτάσεις για όλες τις ηλικίες και τα πορτοφόλια. Εντυπωσιακές βιτρίνες, προτάσεις μόδας και όρεξη να έχετε για shopping.

 

Προσκληθήκαμε από ένα νέο μαγαζί που άνοιξε πρόσφατα και η ιδιοκτήτριά του ήθελε να μας γνωρίσει. Ομολογώ ότι η γνωριμία μας ήταν όλη μια έκπληξη. Η κ. Δήμητρα Δημητρίου ιδιοκτήτρια του Mirror’s  boutique είναι… το κάτι άλλο! Ένα πολυσύνθετο ταλέντο, μια ανοικτή καρδιά που μέσα στα πρώτα λεπτά σε κατακτάει. Είναι χαρισματική, το χαμόγελό της φωτεινό, οι γνώσεις της για το γυναικείο ρούχο εξαιρετικές. Τι να πρωτοθαυμάσει κάποια; Επιτυχημένη επιχειρηματίας, γνωστή στο χώρο του γυναικείου ρούχου, σε ενημερώνει με άνεση και με μετριοπάθεια, αλλά και καμάρι για τις εκπληκτικές συλλογές  της. Ρούχα φτιαγμένα με φαντασία και μεράκι, από επιλεγμένους δημιουργούς, για να δώσουν στη σύγχρονη γυναίκα τον αέρα της ομορφιάς και της μοναδικότητας, την αυτοπεποίθηση με έμφαση στη θηλυκότητα. Ρούχα που δεν συναντάς παρά μόνο σε ακριβές περιοχές, με ύφασμα πολύ καλής ποιότητας, που τα ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά, που σε δυσκολεύουν ποιο να διαλέξεις, κι από τιμές τόσο προσιτές.

Η κ. Δημητρίου μάς μιλάει για τα 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας της, για την αυτοπεποίθησή της, για τη διάθεσή της να ενημερώσει σωστά, και την ικανότητά της να μπορεί και διακρίνει τι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Παρατηρούμε τις πελάτισσές της καθώς συζητά μαζί τους. Απόλυτη στην εξυπηρέτηση, κινείται, προτείνει, φιλική και ανθρώπινη με μια απίστευτη υπομονή.

 

«Απευθύνομαι σε γυναίκες που ψάχνονται που δεν τους αρέσουν οι εύκολες επιλογές. Οι πελάτισσές μου έχουν στυλ και προσωπικότητα, αντιλαμβάνονται τις συμβουλές μου και επιλέγουμε μαζί τα ρούχα που τις κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζουν. Και κάτι σημαντικό, όταν τους λέω τις τιμές μου τους φαίνεται απίστευτο πως αυτά τα ρούχα είναι τόσο προσιτά» .

Και από ηλικίες ρωτάμε, «όλες», μας απαντά, «η ομορφιά δεν έχει ηλικία», λέει χαρακτηριστικά.

Κοιτάω προσεκτικά το μαγαζί της. Φιλόξενο και φινετσάτο, με ρούχα που σε προκαλούν να τα αγγίξεις, όλα ιδιαίτερα κομμάτια, extreme  τσάντες και αξεσουάρ, τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να θες να τα πιάσεις, να τα φορέσεις αμέσως και να κοιταχτείς στον καθρέφτη.

Απτόητη συνεχίζω, τι είναι αυτή η επίδειξη που κάνατε κ. Δημητρίου στην Μεσολογγίου, έξω από το κατάστημά σας; Το ξέρετε ότι τα μοντέλα σας δημιούργησαν κυκλοφοριακό πρόβλημα; την ρωτάω γελώντας, χαζέψατε τους περαστικούς. Μας απαντάει μ’ ένα πλατύ χαμόγελο «Είμαι μια γυναίκα που σέβεται την ιδιαιτερότητα κάθε πελάτισσάς μου, έχω τις γνώσεις και την εμπειρία, λατρεύω τη μόδα, αλλά την προσαρμόζω σε κάθε γυναίκα. Πιστεύω ότι η ζωή μας χρειάζεται να στολιστεί με ομορφιά κι αυτή την έδειξα στον κόσμο με την υπαίθρια επίδειξη που διοργάνωσα. Οι άνδρες ενθουσιάστηκαν, οι γυναίκες καθηλώθηκαν».

Έφυγα από το μαγαζί της Δήμητρας πλέον, αφού με αυτή τη γυναίκα δεν μπορείς να μην γίνεις φίλη. Δεν άντεξα όμως τον πειρασμό και φορτώθηκα με κάτι συνολάκια που κάποιους… θα εντυπωσιάσουν.

Mirror’s boutique: Μεσολογγίου 19, Ν. Ιωνία, τηλ.: 6974 321962

Ρεπορτάζ για την ΙΟΝΙΑΝΕΤ: Χαριτίνη Καρόλου

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here