Νέος Αντιπρόεδρος του δημ. Συμβουλίου Νέας Ιωνίας ο κ. Χάρης Λάμπρου

Το πρωί της Κυριακής (3/11), στο Δημαρχιακό Μέγαρο Νέας Ιωνίας, πραγματοποιήθηκε η 24η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η παραίτηση του δημοτικού σύμβουλου της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Ιωάννη Λαζαρίδη από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και να εκλεγεί ο νέος Αντιπρόεδρος.

Της συνεδρίασης προήδρευσε η πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη προοπτικής», κ. Αγγελική Σακκαλόγλου, σημερινή Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχουμε την παραίτηση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία έχει πρωτοκολληθεί και έχει αριθμό πρωτοκόλλου 31492/30-10-2019, που μας ενημερώνει συγκεκριμένα: «Σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για προσωπικούς λόγους.». Και πρέπει να γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ., δηλαδή να την επικυρώσει.».

Ακολούθησε η ομόφωνη επικύρωση της παραίτησης του κ. Λαζαρίδη και στη συνέχεια ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης ανέφερε πως: «Για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. προτείνουμε τον κ. Χαράλαμπο Λάμπρου.».

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε μυστική ψηφοφορία, η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων της οποίας είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή του κ. Χαράλαμπου Λάμπρου στη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, λαμβάνοντας 13 ψήφους υπέρ, ενώ υπήρξαν και 9 λευκές ψήφοι, καθώς και 8 άκυρες, επί 30 ψηφισάντων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ