Νέος Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Νέας Ιωνίας ο κ. Κωνσταντίνος Κουλούρης

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας εκλέχτηκε ο κ. Κωνσταντίνος Κουλούρης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη προοπτικής».

Νέος Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Ν. Ιωνίας ο κ. Κωνσταντίνος Κουλούρης

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας εκλέχτηκε ο κ. Κωνσταντίνος Κουλούρης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη προοπτικής». Έλαβε 14 ψήφους υπέρ στη σχετική ψηφοφορία κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία διεξήχθη την 1η Σεπτεμβρίου. Επίσης, στην κάλπη βρέθηκαν 2 άκυρες και 18 λευκές ψήφοι, ενώ 6 δημοτικοί σύμβουλοι απείχαν και 1 απουσίαζε δικαιολογημένα.

Αμέσως μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, αναλαμβάνοντας τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ., ο κ. Κουλούρης ευχαρίστησε τη Νέα Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, καθώς και το Σώμα για την εκλογή του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Συνειδητοποιώντας το βάρος του φορτίου που αναλαμβάνω, καθώς και όλες τις ευθύνες που με γεμίζει αυτή η εντολή που μου δώσατε, σας διαβεβαιώνω ότι θα λειτουργώ δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά, για να έχει του Δημοτικό μας Συμβούλιο κύρος, ποιότητα και επίπεδο αντάξιο της ιστορίας του και της ιστορίας της πόλης μας. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για συναίνεση και συνεργασία με όλα τα μέλη του Δ.Σ. και, φυσικά, με τους υπαλλήλους του Δήμου μας, που στηρίζουν το έργο μας ακούραστα, προς όφελος της Νέας Ιωνίας και των δημοτών μας. Όλοι μαζί μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ένα σώμα, και με τη σύνθεση των διαφορετικών μας απόψεων να συμβάλλουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, για ένα καλύτερο αύριο της πόλης μας.».

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως ο κ. Κωνσταντίνος Κουλούρης εργάζεται από το 1983 ως τεχνικός στα αστικά λεωφορεία της Ανώνυμης Εταιρείας «Οδικές Συγκοινωνίες» (Ο.ΣΥ. Α.Ε.), εκλέγεται ανελλιπώς από το 2006 ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Νέας Ιωνίας, του οποίου έχει διατελέσει κατά το παρελθόν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας, Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και Υπεύθυνος της Δημοτικής Συγκοινωνίας, και μέχρι σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Τεχνικών και Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Α.-Ο.ΣΥ. και Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (Ε.Κ.Α.).

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ