Ο Δήμος Νέας Ιωνίας για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Τρίτη και 13 ξημερώματα η Αττική βίωσε ένα εφιαλτικό πρωϊνό, ένα ακόμα ακραίο καιρικό φαινόμενο. Σφοδροί άνεμοι και ισχυρή βροχή χτύπησαν και την πόλη μας, ιδιαίτερα την Καλογρέζα και τη Νεάπολη.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που έστειλε ο Δήμος Νέας Ιωνίας, σχετικά με την επέμβαση και την καταγραφή ζημιών στις γειτονιές που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία.

Νέα Ιωνία 13/10/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση επέμβαση και καταγραφή ζημιών του Δήμου Νέας Ιωνίας στις καταστροφές της σημερινής κακοκαιρίας

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Νέας Ιωνίας μετά τις καταστροφές από την ισχυρότατη καταιγίδα που έπληξε το ξημέρωμα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2020 με πρωτοφανή τρόπο διάφορα σημεία της πόλης μας.

Από νωρίς το πρωί, οι εργαζόμενοι του Δήμου, η Δημοτική Αστυνομία, η Περιφέρεια Αττικής, το Πυροσβεστικό Σώμα,  η Ελληνική Αστυνομία, η ΔΕΗ και εθελοντές συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης.

Παρόντες από την πρώτη στιγμή ήταν η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Σακκαλόγλου και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, στο πλαίσιο μιας συντονισμένης προσπάθειας αποκατάστασης των ζημιών και επαναφοράς της πόλης στην πρότερη κατάστασή της.

Τη Νέα Ιωνία επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη η οποία διαπίστωσε το μέγεθος της καταστροφής και μετέφερε στον Περιφερειάρχη την ανάγκη στήριξης της πόλης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες που έχουν υποστεί ζημιές σε κτίρια από  τη ξαφνική κακοκαιρία, μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους για την καταγραφή ζημιών στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Δήμου: protocol@neaionia.gr ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 2776100.

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here