Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας συμμετέχει στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ EΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Ν. Ιωνία 18 /9/2020

Προς: τα μέλη μας, τον τύπο

Δεν ξεχνάμε! Έξω οι φασίστες από κάθε χώρο δουλειάς. Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας.

Στις 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 7 χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από τον Γ. Ρουπακιά μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής. 

Φέτος η ημερομηνία δολοφονίας του Π. Φύσσα συμπίπτει με το τελικό στάδιο της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης που ξεκίνησε το 2015. Μια δίκη τράβηξε πάνω από 6 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα οι εγκληματίες δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα, συνεχίζουν να σπέρνουν ναζιστικό δηλητήριο.

Οι φασίστες προσπαθούν η νεολαία, ο λαός να μη σηκώνει κεφάλι, να επικρατεί «σιγή νεκροταφείου» στους χώρους δουλειάς και παντού, να περνάνε χωρίς αντιδράσεις αντιλαϊκά μέτρα, να δυναμώνει ο φόβος και ο συμβιβασμός. Γι αυτό οι φασίστες στοχοποιούν μετανάστες, εργάτες, πρόσφυγες, ανθρώπους που η πολιτική του ιμπεριαλισμού με τους πολέμους, τις επεμβάσεις και τη φτώχεια τους ξήλωσε από τα σπίτια τους. Γι αυτό χτυπούν αγωνιστές που με τη δράση τους ανοίγουν δρόμους στη διεκδίκηση όσων έχουμε ανάγκη σήμερα.

Η δίκη μπορεί να έφτασε στο τέλος της όμως ο αγώνας του λαού ενάντια στο φασιστικό έκτρωμα, η πάλη για να απομονωθούν από κάθε γειτονιά από κάθε χώρο δουλειάς οι φασίστες τώρα δυναμώνει! 

Μέσα από τα Σωματεία μας και  τους Συλλόγους καταδικάζουμε τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση, του φασισμού. Με αφορμή τη συμπλήρωση 7 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ενόψει της ολοκλήρωσης της δίκης της Χρυσής Αυγής, να δώσουμε ηχηρό μήνυμα απομόνωσης του φασισμού στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές. 

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση 7.10.2020 στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 11 π.μ

Στέλνουμε τους φασίστες – εγκληματίες εκεί που ανήκουν: στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΗ ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 10.30πμ ΕΩΣ  το τέλος της βάρδιας.                                                                                                                                    

                                                         ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ