Οι Πρόσκοποι Νέας Ιωνίας υποδέχτηκαν το καλοκαίρι με BBQ

Από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου (1/6), στο Ξύλινο Βαγόνι Προσκόπων Νέας Ιωνίας – Περισσού, στα Πευκάκια, πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά η όμορφη γιορτή του ομώνυμου Προσκοπικού Συστήματος (το οποίο προέρχεται από τη συνένωση των Αεροπροσκόπων Νέας Ιωνίας με τους Προσκόπους Περισσού), τα μέλη και οι φίλοι του οποίου υποδέχτηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας μια υπέροχη βραδιά με κέφι, χορό, ζωντανή μουσική, σουβλάκια, πίτες, λουκάνικα, σαλάτες, μπίρες, κρασί και αναψυκτικά, και, φυσικά, πολλές συζητήσεις τόσο για καθημερινά ζητήματα όσο και για την καλύτερη οργάνωση των καλοκαιρινών τους δραστηριοτήτων.

Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πέριξ του Ξύλινου Βαγονιού αρκετοί από τους παρευρισκόμενους παρακολούθησαν και τον τελικό του «Champions League» στο ποδόσφαιρο, προσδίδοντας ένα επιπρόσθετο ενδιαφέρον στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Μιλώντας στην ΙΟΝΙΑΝΕΤ, ο Αρχηγός του Συστήματος των Προσκόπων Νέας Ιωνίας-Περισσού, κ. Βαλάντης Πλουμής, δήλωσε πως: «Σήμερα βρισκόμαστε εδώ στο βαγόνι των Προσκόπων, στη Λεωφόρο Ηρακλείου, όπου κάνουμε το καθιερωμένο μας BBQ για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι και να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για τις κατασκηνώσεις μας. Κάθε χρόνο, λοιπόν, μαζευόμαστε εδώ τα μέλη, οι γονείς και οι φίλοι του Συστήματος μας, όπου με καλή ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες διασκέδασης, ώστε με μεγαλύτερη θέρμη να ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες.».

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ