Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στη Νέα Ιωνία για την Νομαρχιακή Επιτροπή B. Αθήνας-πρώτη σε 12 δήμους η δημ. σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Αθυμαρίτου

Η εφορευτική επιτροπή

Σε οργανωτική κινητικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μιας και πρόσφατα εξελέγησαν τα Συντονιστικά των Οργανώσεων μελών (Ο.Μ) των τοπικών οργανώσεων και οι αντιπρόσωποί τους  στις Νομαρχιακές συνδιασκέψεις, ενώ το τριήμερο 26-28/2 εκλέχτηκαν από αυτούς τους αντιπροσώπους οι Νομαρχιακές επιτροπές ανά περιοχή και όσον αφορά τη Ν.Ιωνία για τη  Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας(ΝΕΒΑ).

Στη Νέα Ιωνία οι εκλογές ήταν απόλυτα συναινετικές και εκλέχτηκαν με την αποδοχή όλων τα 13 μέλη του συντονιστικού της Ο.Μ. της Ν.Ιωνίας και οι 57 εκπρόσωποί της στη Νομαρχιακή συνδιάσκεψη. Όσον αφορά το τριήμερο 26-28/2  η ατμόσφαιρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ν.Ιωνίας ήταν σε κλίμα αισιοδοξίας, ότι η ανασυγκρότηση και η διεύρυνση του κόμματος προχωράει με πολύ καλούς ρυθμούς. Όπως δήλωσαν στην εφημερίδα μας το υπέρ της κυβέρνησης κλίμα αντιστρέφεται με γοργούς ρυθμούς και δηλώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ θα είναι έτοιμος μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν να πραγματοποιήσει και το Συνέδριό του το οποίο θα εγκρίνει το πρόγραμμα του κόμματος και θα δρομολογήσει συντονισμένα τις παρεμβάσεις του στην κοινωνία.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ν.Ιωνίας σε ερώτημα της ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr δήλωσαν την βεβαιότητά τους ότι το κόμμα τους διατηρεί στην πόλη μας την πρώτη θέση στις προτιμήσεις  των ψηφοφόρων(38,64%) με αυξητικές τάσεις.

Η εφημερίδα μας ζήτησε από τον συντονιστή της Ο.Μ. Ν.Ιωνίας κ. Νίκο Παπαδόπουλο την εκτίμησή του για τις εκλογικές διαδικασίες.

Δηλώσεις στην ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr

Ν.Παπαδόπουλος: η Ν.Ιωνία υπάγεται στην Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας(ΝΕΒΑ) η οποία περιλαμβάνει 12 δήμους. Σήμερα ψηφίζουν εδώ οι εκλεγέντες αντιπρόσωποι της Ν.Ιωνίας(57) και του Ηρακλείου(37).Για την ΝΕΒΑ ψηφίζουν συνολικά και από τους 12 δήμους πάνω από 500 εκπρόσωποι οι οποίοι θα εκλέξουν τα 41 μέλη της.

Από τη Ν.Ιωνία περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο 5 υποψήφιοι. ( τη Δευτέρα το πρωί ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα ,όπου από τους 5 υποψήφιους εκλέχτηκαν οι 3, οι κ.κ. Αθυμαρίτου, Αποστολόπουλος και Κριωνάς, ενώ η κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου η οποία είναι και δημοτική σύμβουλος της “Ενότητα για τη Νέα Ιωνίa” εκλέχτηκε πρώτη σε ψήφους στο σύνολο των 41 εκλεγέντων).

Συνεχίζοντας ο κ. Παπαδόπουλος μάς είπε ότι η συμμετοχή στις εκλογές για τη ΝΕΒΑ ήταν 100%, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά  μέτρα  προστασίας και υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον των μελών για τις διαδικασίες. Τόνισε ότι από τις τελευταίες εκλογές μέχρι σήμερα η αύξηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ είναι μεγάλη, ενώ στη Ν.Ιωνία ήταν εξαιρετικά αυξημένη, της τάξεως του 250%. Αυτό ο ίδιος το εξηγεί  στις επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στην πλειοψηφία των πολιτών και στον τερματισμό, όπως είπε, της ανοχής απέναντι στις αντιλαϊκές και επικίνδυνες για τη δημοκρατία πολιτικές της.

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here