Ολοκληρώθηκε το «τέτραθλο» διασυλλογικό πρωτάθλημα στο Δημ. Στάδιο Νέας Ιωνίας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ «ΤΕΤΡΑΘΛΟ» 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2019

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας, οργανώθηκε με επιτυχία η τρίτη και τελευταία φάση του «τετράθλου» διασυλλογικού πρωταθλήματος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας.

Στους αγώνες μετείχαν τα σωματεία της δύναμης του ΣΕΓΑΣ: «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Πεύκης, ο Γ.Σ. Γαλατσίου «ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ» και ο Σύλλογός μας Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας. Ήταν η τρίτη και τελευταία φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος που ξεκίνησε την Άνοιξη και τωρα περιελάμβανε κυρίως ριπτικά αγωνίσματα.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε αναλάβει η «ΑΝΑΤΟΛΗ», μεριμνώντας για ιατρό, νοσηλευτή, μετάλλια, διπλώματα, νερά, αναψυκτικά και τα υπόλοιπα θέματα των δηλώσεων  και των αποτελεσμάτων.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και τα παιδιά αγόρια και κορίτσια της κατηγορίας Παμπαίδων Β΄- Παγκορασίδων Β΄ χάρηκαν από τη συμμετοχή τους, αλλά και από τις επιδόσεις τους. Αρκετά παιδιά ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών και δέχθηκαν το χειροκρότημα των φιλάθλων – γονέων, καθώς και των συναθλητών τους.

Αναφέρουμε τα παιδιά της ΑΝΑΤΟΛΗΣ που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών:
Καρακίτσου Λυδία 1Η  στο άλμα σε μήκος με άλμα 4,67 μ. και 3Η στα 60 μ. με χρόνο 8.65
Κατσίκη Μαρία 2Η στο VORTEX με βολή 32,60 μ.
Μπούκος Σπύρος 3ος στη σφαιροβολία με βολή 7,55 μ.

Στο ίδιο πρωτάθλημα διοργανώθηκαν αγώνες και για τη μικρότερη κατηγορία των ΜΙΝΙ αγοριών και κοριτσιών. Και σ’ αυτή την κατηγορία είχαμε μεγάλη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών και από τους τρεις συλλόγους.

Αναφέρουμε τα παιδιά της ΑΝΑΤΟΛΗΣ που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών:
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ήταν ο μικρός αθλητής μας Ρουγγανάκης Αχιλλέας ο οποίος κατέλαβε την 1Η θέση στο VORTEX με βολή 40,00 μ., 2Η θέση στα 60 μ. με επίδοση 8.90 και τη 2Η θέση στο μήκος με άλμα 3,76 μ.
Η Θεοδωρογιάννη Αναστασία 1Η στα 60 μ. με 8.91 και 1Η στο VORTEX με 25,20 μ.
Η Τσιοκάνη Ειρήνη 1Η στο μήκος με 3,84 μ. και 3Η στο VORTEX με 22,20 μ.
Η Κανέλλου Αναστασία 2Η στο VORTEX με 23,40 μ.
Η Παπαχαραλάμπους Μαρία 2Η στο Μήκος με 3,68 μ.
Η Πλυταριά Πολυξένη 3Η στα 60 μ. με 9.49

Όλα τα παιδιά αφού τελείωναν τα αγωνίσματά τους έπαιρναν από ένα αναμνηστικό δίπλωμα, εμφιαλωμένο νερό και φυσικό χυμό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες. Ευχαριστεί τους προπονητές, τα μέλη των Δ.Σ., καθώς και τους μεγαλύτερης ηλικίας αθλητές και αθλήτριες και τα μέλη των Συλλόγων που βοήθησαν και ολοκληρώθηκαν οι αγώνες εντός των χρονικών ορίων. Ευχαριστεί ακόμη τον ΟΠΑΝ του Δήμου μας για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου και των εγκαταστάσεων. Ευχαριστεί και το νοσηλευτή της Αγίας Όλγας κ. Παγκράτη Γιάννη για βοήθεια που μας προσέφερε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Φωτογραφίες των παιδιών σας μπορείτε να πάρετε από τη Γραμματεία του Συλλόγου μας.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ