Οπτικά Αλέξανδρος Σαλαμάς

Τα 22 χρόνια δραστηριοποίησης στον ευρύτερο χώρο των οπτικών και της ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών, έχουν καταστήσει το πάθος μας να προσφέρουμε τα πιο πρωτότυπα και ιδιαίτερα προϊόντα οπτικών, εμπειρικό μας πλεονέκτημα.

Η φιλοσοφία μας είναι η Διαφοροποίηση και αυτό επιτυγχάνεται προσφέροντας διαφορετικές, πρωτότυπες, αποκλειστικές και ποιοτικές επιλογές στους πελάτες μας. Υποστηρίζουμε το κοινό που ενδιαφέρεται για μοναδικό design & απαράμιλλη ποιότητα, το κοινό που ορίζει με τις απαιτήσεις του τη μόδα στα οπτικά.

Διαθέτουμε ιδιαίτερες συλλογές γυαλιών οράσεως και ηλίου, οι οποίες παρουσιάζουν ποικίλα και πολυμορφικά χαρακτηριστικά ειδών, προσφέροντας προϊόντα με τα υψηλότερα standards υλικών, κατασκευής, σχεδιασμού και ποιότητας.

Οι συλλογές μας ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ιδιαίτερου και προσωπικού στυλ και αναγκών και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Η προσωπική μας επαφή με τους πελάτες και το ενδιαφέρον μας να ανακαλύψουμε μαζί τους διαφορετικά και ιδιαίτερα στυλ οπτικών ειδών, δημιουργεί μεταξύ μας σχέσεις εμπιστοσύνης ενώ παράλληλα εισάγει νέες τάσεις στη δυναμική του χώρου.

Λ. Ηρακλείου 273 & Ελπίδος 4, Ν. Ιωνία, (μεταξύ Alpha Bank & Galerie de Beaute)
Τηλ.: 210 2724751
Facebook: Οπτικά Αλέξανδρος Σαλαμάς

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here