Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας στην Ελευθερούπολη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνεργεία, μαγαζιά και καφενεία στη συνοικία της Ελευθερούπολης στη Ν. Ιωνία, περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής 19/4/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Κατιμερτζόγλου, μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Στη συζήτηση που είχε με τους επαγγελματίες, του εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για τη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουν (πτώση του τζίρου, φορολογία, ασφαλιστικό, ανταποδοτικά τέλη κ.α.) και πως προσπαθούν, με μεγάλη δυσκολία, να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

Εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για το ύψος των ανταποδοτικών τελών, ενώ κοινή ήταν η διαπίστωση πως η δημοτική αρχή έπρεπε, με βάση τις τεράστιες ελλείψεις που έχει η πόλη, να έχει πιο σημαντικές προτεραιότητες όπως η πολύ κακή κατάσταση της πόλης, οι ελλείψεις σε έργα υποδομών, δρόμων, πεζοδρομίων, βρεφονηπιακών σταθμών κ.ά.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης, τους εξήγησε ότι οι αιτίες της άσχημης κατάστασης που αντιμετωπίζουν, θα συνεχιστεί,  αν δεν μπει φραγμός σ’ αυτήν την πολιτική η οποία, σχεδιάζεται από την Ε.Ε, εξειδικεύεται από την  Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  με την υποστήριξη των κομμάτων Ν.Δ.,  ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) και η υλοποίηση της περνά και από τους περιφερειάρχες και τους δημάρχους τους που παριστάνουν τους ανεξάρτητους.

Ανέδειξε την σημασία της ενιαία ψήφου που πρέπει να δώσουν οι αυτοαπασχολούμενοι όπως και ολόκληρος ο λαός,  για να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες.  Πως είναι η μόνη δύναμη που μπορεί με την ενίσχυσή του και με την εκλογή περισσότερων κομμουνιστών ευρωβουλευτών,  δημάρχων, περιφερειακών και δημοτικών Συμβούλων, να βάλει φρένο στην επίθεση που δέχονται και να ανατρέψει αυτή την πολιτική.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ