Πολιτικά μηνύματα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νέας Ιωνίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η τοπική οργάνωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νέας Ιωνίας σε μια εορταστική εκδήλωση με έντονη πολιτική χροιά, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/1), στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας. Στην πίτα παρόντες και παρούσες μέλη και φίλοι-ες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ όλων των ηλικιών, ο ευρωβουλευτής κ. Παπαδημούλης, βουλευτές, πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, (η οποία θα αποτελέσει το πολιτικό και οργανωτικό όργανο που θα οδηγήσει στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη άνοιξη).

Πρόλογος
Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης κ. Χρήστο Κανλή ο οποίος έκανε μια σύντομη εισαγωγή για τη σημερινή πολιτική κατάσταση και έκοψε το πρώτο κομμάτι.

Κοπή πίτας
Αμέσως μετά, έκοψαν κομμάτια πρωτοχρονιάτικης πίτας, ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά και εξέφρασαν πολιτικά μηνύματα ασκώντας έντονη κριτική στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, τονίζοντας την ανάγκη συσπείρωσης όλων των προοδευτικών δυνάμεων με τη βεβαιότητα της εκλογικής επιτυχίας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, κατά σειρά οι: ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ. Χρήστος Κανλής, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ.κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Κώστας Ζαχαριάδης, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Κώστας Πουλάκης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Πάνος Λάμπρου, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Δημήτρης Σακελλάρης, ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος, οι πρώην βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ.κ. Ελένη Αυλωνίτου και Αννέτα Καββαδία, το μέλος της Ν.Ε.Β.Α. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Λεωνίδας Καρύγιαννης και το μέλος της κοινωνικής δομής «Αλληλεγγύη Για Όλους» κ. Κώστας Βενιώτης.

Η εορταστική βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα και σπιτικούς μεζέδες.

Χαιρετισμός δημάρχου Ν. Ιωνίας
Επίσης, οφείλουμε να επισημάνουμε τον χαιρετισμό της Δημάρχου Νέας Ιωνίας, κ. Θωμαϊδου που δημιούργησε ερωτηματικά αν αποτελεί ένα πολιτικό «άνοιγμα» προς τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και κατ’ επέκταση προς τη δημοτική παράταξη «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», καθώς η κ. Δέσποινα Θωμαΐδου ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι ανάμεσά σας και σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Θέλω να πω ότι στις δύσκολες μέρες αυτές νομίζω ότι πρέπει όλοι μαζί να ενωθούμε, να αποκτήσουμε όλοι μαζί την αγωνιστικότητά μας, να ενώσουμε προσδοκίες και από κοινού να δουλέψουμε για την προοπτική του τόπου μας. Ναι, λοιπόν, στην πολυπλοκότητα και στην πολλαπλότητα των ιδεών και των πρωτοβουλιών, με πίστη στη σύνθεση και στη διαβούλευση. Θα μου επιτρέψετε, όμως, να μιλήσω και να πω σαν νέα Δήμαρχος, θέλω να εξάρω το έργο που έχει προσφέρει η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.», όπως, επίσης, να αναφέρουμε κα το γεγονός πως αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στον πρώην Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση «για τα πολλά χρόνια που έχει προσφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Παρουσίες
Τέλος, στη γεμάτη αίθουσα του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου Νέας Ιωνίας παραβρέθηκαν μεταξύ πολλών άλλων: η Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής κ. Ελένη Χατζή, οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ.κ. Όλγα Ακιανίδου, Βασίλειος Καλογερόπουλος και Σάββας Χατζηκωνστανίνου, καθώς και αρκετά στελέχη της ίδιας παράταξης.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ