Προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία

Η προεκλογική μάχη είναι έντονη με τον ΣΥΡΙΖΑ να οργανώνει σειρά προεκλογικών συγκεντρώσεων στη Ν. Ιωνία. Την Παρασκευή 28/6 στον πεζόδρομο της Π.Π.Γερμανού, στο κέντρο της πόλης μας, φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν μια ειδική εκδήλωση για τα εργατικά δικαιώματα.

Ομιλητές οι κ.κ. Τάσος Πετρόπουλος, (Υφυπουργός Εργασίας και Υποψήφιος Βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών), Ιωάννα Κοντούλη (Υποψήφια Βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών) και Κώστας Αρβανίτης (πρόσφατα εκλεγμένος Ευρωβουλευτής), ενώ παρευρέθηκε στην εκδήλωση και ο Υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής στον ίδιο τομέα κ. Γιώργος Κατρούγκαλος.

Οι ομιλητές εστίασαν τις ομιλίες τους στο έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ανέλυσαν τα βασικά σημεία του ειδικότερα στον τομέα της εργασίας και άσκησαν δριμεία κριτική στο πρόγραμμα της Ν.Δ., θεωρώντας ότι σε περίπτωση εκλογικής της νίκης θα υπάρξει κατάργηση κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων και θα εφαρμοστεί μια πολιτική ενάντια στα συμφέροντα των πολλών και υπέρ των λίγων, των υψηλών εισοδηματικά κοινωνικών στρωμάτων.

Οι ομιλητές κάλεσαν σε συσπείρωση τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι η κάλπη των Εθνικών εκλογών είναι διαφορετική από των Ευρωεκλογών, ο κόσμος έχει αντιληφτεί το δίλλημα των εκλογών και δεν θα επιτρέψει με την ψήφο του μια οπισθοδρόμηση σε όσα κατακτήθηκαν την τελευταία τετραετία.

Αλέξης Θαλασσινός

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ