Προληπτική εξέταση της αναπνευστικής λειτουργίας στον Δήμο Ηρακλείου

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Στ. Καραγιώργη 2, Ηράκλειο Αττικής, 14121
2132000102-106
pressirakleio@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δωρεάν σπιρομέτρηση στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δωρεάν εξετάσεις για τον προληπτικό έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας προσφέρει στους Ηρακλειώτες ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία (παράρτημα ΝΙΦΗΜ). Οι εξετάσεις θα γίνουν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στα Δημοτικά Ιατρεία (2ος όροφος δημαρχείου) από τις 9.00 το πρωί ως τις 13.00 το μεσημέρι, κατόπιν όμως ραντεβού που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν στα τηλέφωνα 2132000196 και 187.

Την σπιρομέτρηση μπορούν να κάνουν όλοι οι κάτοικοι του Ηρακλείου, χωρίς όριο ηλικίας, διαρκεί μόλις 5 λεπτά ενώ η ιατρική αξιολόγηση θα γίνει επί τόπου από ειδικό γιατρό πνευμονολόγο.

«Πέντε λεπτά από τον χρόνο μας είναι πολύ λίγα για τα οφέλη που έχει η πρόληψη στην υγεία μας. Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής προσπαθούμε να προσφέρουμε σε τακτική βάση δράσεις δωρεάν εξετάσεων για να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους δημότες μας να προσέξουν τον εαυτό τους, για να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες», το σχόλιο του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ