Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου Σμυρναίων Νέας Ιωνίας & βράβευση του ζωγράφου Σ. Βάρβογλη

Το απόγευμα του Σαββάτου (11/1), στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, παρουσία πλήθους κόσμου, ο Σύλλογος Σμυρναίων Νέας Ιωνίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, υποδεχόμενος με τον καλύτερο τρόπο τον καινούργιο χρόνο.

Χορωδία – απολογισμός
Η εορταστική αυτή εκδήλωση ξεκίνησε με τη Μεικτή Χορωδία του Ο.Π.Α.Ν., με μαέστρο την κ. Μαρία Κάτσαρη, να ερμηνεύει εορταστικά και όχι μόνο τραγούδια και αμέσως μετά τον λόγο έλαβε η Πρόεδρος του Συλλόγου Σμυρναίων κ. Έλσα Ανθρακίδου, κάνοντας τον απολογισμό των πεπραγμένων του συλλόγου για το 2019 και δίνοντας μια πρώτη ιδέα σχετικά με το τι πρόκειται να επακολουθήσει το 2020.

Βράβευση
Κατόπιν, τον λόγο έλαβε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ. Χρήστος Κανλής, ευχόμενος για τον καινούργιο χρόνο και ανακοινώνοντας τους παρευρισκόμενους και αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η τιμητική βράβευση του σπουδαίου Ιωνιώτη ζωγράφου-ψηφιδογράφου κ. Σωτήρη Βάρβογλη.

Αρχικά, η κ. Χρυσάνθη Αθηνάκη ανέγνωσε το πλούσιο βιογραφικό του κ. Βάρβογλη, ακολούθως ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Νέας Ιωνίας και Πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας κ. Λουκάς Χριστοδούλου παρουσίασε με διαφάνειες σημαντικό μέρος από τα εκπληκτικά έργα του και στη συνέχεια η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, επέδωσε την τιμητική πλακέτα στον κ. Βάρβογλη. Επίσης, ο κ. Βάρβογλης παρέλαβε και μία όμορφη ανθοδέσμη από τον εγγονό του και ευχαρίστησε τον Σύλλογο Σμυρναίων Νέας Ιωνίας για την τιμή που του επιφύλαξε.

Ευλογία πίτας
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδελφείας, Νέας Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ να ευλογεί την πρωτοχρονιάτικη πίτα, να κόβει το πρώτο κομμάτι της και να δίνει τις καλύτερες ευχές του σε όλες και όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Κοπή πίτας
Ακολούθως, κομμάτια πρωτοχρονιάτικης πίτας έκοψαν κι ευχήθηκαν κατά σειρά: η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ. Ηρακλής Γκότσης, ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Νέα Ιωνία, Νέα Άποψη – 21ος Αιώνας» κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας κ. Γιώργος Νουβέλογλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σμυρναίων κ. Έλσα Ανθρακίδου και ο Αντιπρόεδρος του ίδιου συλλόγου κ. Άγγελος Μελεμενής.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ