Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Νέας Ιωνίας για το 2021

Νέα Ιωνία 18/12/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Νέας Ιωνίας για το 2021

Εγκρίθηκε μέσω της τηλεδιάσκεψης σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο προϋπολογισμός του Δήμου Νέας Ιωνίας για το 2021, σύμφωνα με την εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και κατόπιν έγκρισης από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ.

Ως Δημοτική Αρχή θέσαμε ως απόλυτη προτεραιότητα τη χρηστή διοίκηση και διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, με στόχο την εξασφάλιση ενός μερίσματος για την κοινωνία, και προς αυτή την κατεύθυνση με τον προϋπολογισμό αυτό επιτυγχάνουμε μεταξύ άλλων τη μείωση των δημοτικών τελών κατά 10% το 2021 για όλες τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά του Δήμου μας.

Η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο τόνισε μεταξύ άλλων: «Παρά το ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο και τις όποιες αρνητικές συνέπειες από την πανδημία του κορωνοϊού, η Δημοτική Αρχή με αίσθημα ευθύνης κατέθεσε έναν προϋπολογισμό με αναπτυξιακό και κοινωνικό χαρακτήρα. Συνεχίζουμε το έργο μας με σχέδιο, όραμα και σεβασμό στον πολίτη, πιστοί σε όσα υποσχεθήκαμε».

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here