Σας καλούμε να γίνετε συνδρομητές στην προσπάθειά μας για μια αδέσμευτη από οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα εφημερίδα της Νέας Ιωνίας

Αγαπητοί συμπολίτες, αναγνώστριες και αναγνώστες της Ιωνιώτικης εφημερίδας μας ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr

Μας γνωρίζετε,

η ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr έχει μια καθημερινή διαδικτυακή παρουσία επί 14 χρόνια με θεματολογία τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της πόλης μας, τη δημοσιογραφική κάλυψη εκδηλώσεων δήμου, δημοτικών παρατάξεων, τοπικών συλλόγων και φορέων της Ν. Ιωνίας.

Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων, στήριξη του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, της Παιδείας, της Τοπικής αγοράς, της Κοινωνικής πολιτικής, της ιστορικής διαδρομής αυτής της πόλης.

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr ως μια δημοκρατική, αδέσμευτη από οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα εφημερίδα, κρίνει δημιουργικά, προτείνει λύσεις, προσπαθώντας να ενώσει αντί να διχάσει, να δώσει στην τοπική δημοσιογραφία το εύρος και τη δυναμική που της αξίζει, ώστε να ενημερώνει έγκυρα και άμεσα τους συμπολίτες μας.

Σε συνθήκες καραντίνας και περιορισμού των μετακινήσεων η ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr με την καθημερινή κυκλοφορία της, μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ, αύξησε την αναγνωσιμότητά της, αγκαλιάστηκε από ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας, μεταδίδοντας απαραίτητες πληροφορίες για την πόλη μας την κρίσιμη αυτή περίοδο, ώστε όλοι μαζί να βγούμε νικητές.

Η εφημερίδα μας στηρίζεται για την ενημέρωση των συμπολιτών μας στη διαφήμιση κυρίως μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της τοπικής αγοράς, ενώ δεν έχει επιδοτηθεί στα 14 χρόνια λειτουργίας της από τον Δήμο, την Πολιτεία ή οποιονδήποτε άλλο φορέα.

Στηριζόμαστε στα πόδια μας, αλλά η οικονομική κρίση λόγω του Κορωναϊού έχει περιορίσει το εύρος της διαφημιστικής δαπάνης. Τα σχέδιά μας για περισσότερη και καλύτερη τοπική ενημέρωση μπορεί να καθυστερήσουν. Στρεφόμαστε λοιπόν σε σένα συμπολίτη και συμπολίτισσα. Καθιερώνουμε μια συνδρομή 38 ευρώ το έτος για εσάς που πιστεύετε ότι η Ν. Ιωνία χρειάζεται ελεύθερη και αδέσμευτη ενημέρωση και μια επιπλέον συνδρομή για συλλόγους, φορείς, λειτουργούς τοπικής αυτοδιοίκησης, και λοιπούς οργανισμούς. 

Οι συνδρομητές μας θα λαμβάνουν προσωποποιημένη ενημέρωση, εξαιρετικές τιμές από τοπικές επιχειρήσεις και πολλά άλλα πλεονεκτήματα, το κυριότερο θα στηρίζουν την πρόοδο της πόλης μας μέσα από την ενδυνάμωση μιας καθαρά Ιωνιώτικης δημοσιογραφικής φωνής.

Σας ευχαριστώ και αναμένω την ανταπόκρισή σας.

Βασίλης Μαγκαναδέλλης (Υπεύθυνος ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr)

*οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές μπορούν να επικοινωνούν στο info@ionianet.gr και στο τηλ.: 210 2770123 (10.00-17.00) ή στο 6940 682825 (10.00-22.00)

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ