Σε αναμονή δηλώνει ο δήμος Νέας Ιωνίας για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις

Σε αναμονή δηλώνει ο δήμος Νέας Ιωνίας για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας έχοντας ως πρώτιστη ευθύνη την ασφάλεια των παιδιών και την προάσπιση της δημόσιας υγείας, σας ενημερώνει ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, τις νομοθετικές πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης που αφορούν τη λειτουργία των κατασκηνώσεων για το έτος 2020.

Από τις πρώτες ανακοινώσεις της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων δεν υπήρξε αναφορά για τις δημοτικές κατασκηνώσεις κάτι που αναμένεται προσεχώς από την Κεντρική Διοίκηση και ανάλογα με την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των μέτρων και της επιστροφής στην κανονικότητα.

Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του θεσμού των παιδικών κατασκηνώσεων με γνώμονα πάντα την υγεία και την ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ο Δήμος μας, αναμένει τις οδηγίες του υπουργείου Εσωτερικών και των συναρμοδίων φορέων προκειμένου να ενημερώσει τους δημότες ανάλογα.

Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε τους γονείς των παιδιών να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις και τα σχετικά δελτία τύπου του Δήμου για την ορθή και έγκυρη ενημέρωσή τους.

Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση όταν υπάρξουν νεότερες πληροφορίες.

Μένουμε Ασφαλείς!

Μένουμε Ενημερωμένοι!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ