Σε επιστημονική ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετείχε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δ. Θωμαΐδου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434, 457
Fax. 210 2792500
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

Νέα Ιωνία 20/1/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε επιστημονική ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετείχε η Δήμαρχος Ν. Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου

Στην ημερίδα με θέμα «Στρατηγικός Σχεδιασμός & Επιχειρησιακός Προγραμματισμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με Όραμα για το 2023» που διοργάνωσε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 η International Forum Training & Consulting και η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», συμμετείχε ως συντονίστρια η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου.

Συγκεκριμένα, στη 2η συνεδρία με θέμα «Διεθνής και Ευρωπαϊκή Διάσταση» συντόνισε μια εποικοδομητική συζήτηση με τοποθετήσεις των πολιτικών επιστημόνων κας Χρυσούλας Εξάρχου και κ. Αντώνη Καρβούνη, καθώς και του Δημάρχου Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, οι οποίοι αμφότεροι παρουσίασαν και ανέλυσαν καλές πρακτικές Δήμων που συμβάλλουν στην βέλτιστη δυνατή διοίκηση και αποτελεσματικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, στον σύντομο χαιρετισμό της ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:
«Οι Δήμοι μας καλούνται να ενσωματώσουν ευρωπαϊκές και διεθνείς πρακτικές στο πεδίο δράσης τους, συμμετέχοντας σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, σε συνεργασία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και Περιφέρειες με στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη, τη κοινωνική συνοχή, με την ανάπτυξη μιας ισόρροπης σχέσης ανάμεσα στους φυσικούς και ανθρώπινους πόρους».

Στην επιστημονική ημερίδα συμμετείχε ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου καθώς και Δήμαρχοι, Γενικοί Γραμματείς, Αντιδήμαρχοι, Αιρετοί, Στελέχη Οικονομικών Υπηρεσιών, Τμήματος Προγραμματισμού, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κλπ. από όλη την Ελλάδα.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ