Δελτίο τύπου: Σύγχρονες εφαρμογές ψηφιακής πολιτικής από το Δήμο Νέας Ιωνίας

Τηλεδιάσκεψη δημ. συμβουλίου, με προβλήματα, πολλές κόντρες και σκληρούς χαρακτηρισμούς

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Cisco Webex.

Στη συνεδρίαση, το «παρών» έδωσαν όλες οι δημοτικές παρατάξεις και η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων οι οποίοι συζήτησαν για σημαντικά θέματα της πόλης.

Να σημειωθεί ότι όλα τα συλλογικά όργανα διοίκησης του Δήμου Νέας Ιωνίας συνεδριάζουν μέσω τηλεδιασκέψεων αποδεικνύοντας την ικανότητα του Δήμου να λειτουργεί απρόσκοπτα εναρμονιζόμενος με τις νέες απαιτήσεις της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Παράλληλα, ο Δήμος Νέας Ιωνίας έχει προχωρήσει και την εξ αποστάσεως εργασία για το προσωπικό που επιθυμεί το διάστημα αυτό να εργαστεί μέσω τηλεργασίας για την περαιτέρω προστασία του από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου με σχετική της δήλωση ανέφερε: «Η ψηφιακή πολιτική του Δήμου επεκτείνεται και σε αντίστοιχες υπηρεσίες προς τους δημότες οι οποίοι προσεχώς θα μπορούν να υποβάλλουν ψηφιακά τα αιτήματά τους στο Δήμο και να εξυπηρετούνται χωρίς καθυστερήσεις και επιτόπιες επισκέψεις στις αρμόδιες υπηρεσίες. Μας δίνετε η δυνατότητα να προχωρήσουμε με νέες τεχνολογίες, οι οποίες βελτιστοποιούν το αποτέλεσμα των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών τόσο για τους πολίτες, όσο και για τους εργαζόμενους του Δήμου. Ως Δημοτική Αρχή ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε ένα Δήμο αποτελεσματικό, φιλικό και ευέλικτο για όλους μας. Στο εγχείρημα αυτό δεν περισσεύει κανείς, σας θέλουμε όλους δίπλα μας».

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ