Σύλλογος Κρητών Νέας Ιωνίας: διαμαρτυρία για το κλείσιμο της Εθνικής στον Περισσό

Επιστολή διαμαρτυρίας προς το ΔΣ της Εθνικής τράπεζας

Ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κρητών Ν. Ιωνίας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας  στον Περισσό στις 11 Δεκεμβρίου 2020.

Επισημαίνουμε ότι το υποκατάστημα αυτό εξυπηρετεί όλη την επιχειρηματική, επαγγελματική δραστηριότητα της ευρύτερης περιοχής του Περισσού και των Πευκακίων, της Ελευθερούπολης αλλά και μεγάλου τμήματος της Νεάπολης. Είναι ανεπίτρεπτο, και λόγω της πανδημίας,να αναγκάζεται για την εξυπηρέτησή του ο μεγάλος αριθμός των πολιτών και μάλιστα ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και ευπαθών ομάδων, οι οποίοι αδυνατούν να καταφεύγουν σε συναλλαγές μέσω internet,  να μετακινείται, κάτω από αντίξοες τον χειμώνα συνθήκες, στο κεντρικό κατάστημα της Ν. Ιωνίας που βρίσκεται σε πολύ μεγάλη απόσταση από τις προσδιοριζόμενες περιοχές.

      Παρακαλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας που αφορά στο κλείσιμο του εν λόγω καταστήματος, ώστε το κατάστημα να συνεχίσει την ομαλή λειτουργία του, καθώς η λειτουργία του είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή του Περισσού και των Πευκακίων.

Για  το  Δ. Σ.

Ο  Πρόεδρος

Δ. ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here