Σωτήρης Σκευοφύλακας:«Αν δεν ταιριάζατε, δεν θα συμπεθεριάζατε….»

Επιστολή του δημ. συμβούλου της “Δημιουργία Αλληλεγγύη”, με κριτικές αναφορές προς τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αρ.Χατζησαββίδη.

Kύριε Αντιδήμαρχε Οικονομικών, κύριε πρόεδρε της Οικονομικής Επιτροπής,

Δυστυχώς για την πολιτική ζωή της πόλη μας, η μεγάλη πρεμούρα σας, να απαντάτε ευθύς αμέσως, σε δίκαια και νόμιμα θεσμικά αιτήματα των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, σαν να μην υπάρχει Δήμαρχος, επιβεβαιώνει απολύτως τη λαϊκή ρήση «Αν δεν ταιριάζατε, δεν θα συμπεθεριάζατε….». 

Ο κάθε νοήμων άνθρωπος, αντιλαμβάνεται λοιπόν, ότι ακολουθώντας την παρωχημένη μέθοδο της πολιτικής προϊσταμένης σας κυρίας Θωμαΐδου, επιχειρείτε να ιντριγκάρετε την πολιτική ζωή της πόλης.

Στοχοποιείτε κάθε φορά, πραγματικά άμισθους Δημοτικούς Συμβούλους, που με τον εθελοντισμό τους και μόνο, παλεύουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, απλά και μόνο, για να δικαιολογήσετε τις αντιδεοντολογικές πρακτικές της Δημοτικής αρχής.

Δυσάρεστο το γεγονός ότι δεν δύνασθε να κατανοήσετε, ότι κάποιες Παρατάξεις λειτουργούν δημοκρατικά, με σαφείς απόψεις και θέσεις των μελών τους, αποδεχόμενοι, ως είθισται, τις ομόφωνες και τις πλειοψηφικές αποφάσεις των οργάνων τους. 

Κύριε Αντιδήμαρχε, δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν από εσάς, για τις τεκμηριωμένες θέσεις μας, αντίθετα εσείς οφείλετε να απολογηθείτε στους δημότες και τους υπαλλήλους του Δήμου, γιατί τις απορρίπτετε κάθε φορά, ασυζητητί. 

Δυσάρεστο επίσης το γεγονός ότι κυνηγάτε φαντάσματα σε συμπλεύσεις θέσεων και απόψεων, μεταξύ των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης….

Αλήθεια εσείς δεν ευαγγελίζεσθε μέχρι και σήμερα, τη μέγιστη δυνατότητα, που παρέχει ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ, για σύμπλευση, συνεργασία και συναίνεση; 

Εν κατακλείδι, αφήστε τα φτηνά και παρελκυστικά τερτίπια του γραπτού λόγου και εισάγετε, ως κατεπείγον, το θέμα των ΜΑΠ στην αμέσως επόμενη ημερήσια διάταξη του ΔΣ, γιατί αν, ό μη γένοιτο, συμβεί οτιδήποτε, θα βρεθείτε πάραυτα, προ των αδιαμφισβήτητων πολιτικών ευθυνών σας.

Με εκτίμηση

ΣΩΤΗΡΙΟΣ Π. ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΡΗΣ

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here