Στο γκαράζ του Δήμου Νέας Ιωνίας βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Κατημερτζόγλου

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξόρμηση στο Γκαράζ του Δήμου Ν. Ιωνίας πραγματοποίησαν σήμερα 24/4/2019 στις 6:30 το πρωί ενόψει της εργατικής πρωτομαγιάς, ο Υποψήφιος Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων ’’Σεφέρης’’ Κώστας Κατημερτζόγλου μαζί με υποψήφιους δημοτικούς Συμβούλους, δραστήρια μέλη φορέων και εκλεγμένους συνδικαλιστές του ταξικού εργατικού και μαζικού κινήματος, δείχνοντας στη πράξη, ποιά είναι η ουσία του καλέσματος της Λαϊκής Συσπείρωσης για ισχυρή Λαϊκή αντιπολίτευση.

Στην ομιλία του κάλεσε τους εργαζόμενους, να πάρουν μαζικά μέρος στην Απεργία και στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων που καλούν την 1η του ΜΑΗ στις 10:30 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, για να καταδικάσουν μαζί με χιλιάδες εργαζόμενους την βάρβαρη πολιτική της Ε.Ε των κομμάτων και  κυβερνήσεων, των περιφερειών και των Δήμων που την υλοποιούν τσακίζοντας τα λαϊκά δικαιώματα.

Να διεκδικήσουν σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, δωρεάν παιδεία, υγεία, και σύστημα κοινωνικής ασφάλισης για όλο το λαό. Μισθούς που να καλύπτουν τη σημερινές ανάγκες, από τον τεράστιο πλούτο που παράγουν και τον καρπώνονται μια φούχτα παράσιτα της καπιταλιστικής οικονομίας.

Να συστρατευθούν με το ταξικό κίνημα και να παλέψουν  για να  πεταχτεί έξω από το εργατικό κίνημα η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, οι μεγαλοδιευθυντές, τα golden boys και οι νόθοι αντιπρόσωποι, που αποστολή τους έχουν να μετατρέψουν τα συνδικάτα σε μηχανισμούς προώθησης της στρατηγικής των μονοπωλίων, σε σιγή νεκροταφείου.

Να πάρουν σαν ένα επί πλέον κριτήριο ψήφου την ευθυγράμμιση της δημοτικής αρχής και των άλλων παρατάξεων με την αντεργατική πολιτική κυβέρνησης και Ε.Ε την άρνησή της, εδώ και 2,5 χρόνια να χορηγήσει τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και τα εμβόλια για την προστασία της ζωής  τους.

Τους κάλεσε τέλος να δώσουν ενιαία απάντηση στην ενιαία επίθεση που δέχονται  από όλους αυτούς ενισχύοντας αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ