Χρήστος Κανλής: Να μην κλείσει η Εθνική τράπεζα στον Περισσό

Ο δημοτικός σύμβουλος της “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” κ. Χρ. Κανλής ζητάει την παρέμβαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας για να μην κλείσει το κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στον Περισσό.

Ο Περισσός είναι από τις μεγαλύτερες σε έκταση και πληθυσμό  συνοικίες της Νέας Ιωνίας και δυστυχώς από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου οι κάτοικοι του θα στερούνται  τις τραπεζικές υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος αφού η  διοίκηση της καταργεί τη λειτουργία του υποκαταστήματος.

Η Εθνική Τράπεζα του Περισσού είναι  σημείο αναφοράς και πηγή εμπορικής δραστηριότητας για την περιοχή.

Η κατάργηση του υποκαταστήματος  θα οδηγήσει σε μείωση επισκεψιμότητας αλλά και σε μείωση εμπορικής και οικονομικής δραστηριότητας. 

Επιπλέον οι κάτοικοι του Περισσού θα πρέπει να μεταβούν στην Καλογρέζα ή στη Νέα Ιωνία για να διεκπεραιώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις γεγονός που συνεπάγεται μεγάλη δυσκολία για τους συνταξιούχους με ταυτόχρονη επιβάρυνση των τοπικών συγκοινωνιών και αύξηση της κυκλοφορίας στους δρόμους της πόλης.

Η κατάργηση φυσικών καταστημάτων από τη διοίκηση της τράπεζας (προβλέπεται να κλείσουν 40 επιπλέον καταστήματα) οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή, σε μείωση θέσεων εργασίας και φέρνει μαζί της δυσκολίες και έναν ιδιότυπο αποκλεισμό από παροχές σε ηλικιωμένα άτομα ή άτομα με έλλειψη εξοικείωσης με την τεχνολογία.

Η Διοίκηση της Τράπεζας υλοποιεί κατευθύνσεις που πηγάζουν από την πολιτική ηγεσία του τόπου. Αν θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα παραπάνω δεν θα αλλάξουν τις ζωές των κατοίκων του Περισσού και όλης της πόλης μας, θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση για να μην κλείσει το υποκατάστημα. Στην κατεύθυνση αυτή, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας  7/12/2020, πρέπει να παρθεί κατεπείγουσα και ομόφωνη απόφαση για δράσεις που θα οδηγήσουν  στην λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη μας.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ