Ποιοι είμαστε

IONIANET.gr λειτουργεί ως καθημερινή εφημερίδα της Νέας Ιωνίας Αττικής στο Διαδίκτυο. Καθημερινά, με συνεχείς ανανεώσεις η IONIANET.gr ενημερώνει ΑΜΕΣΑ για ότι συμβαίνει στην πόλη μας.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ – ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ- ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ένας εξαιρετικά χρήσιμος ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ  ΠΟΛΗΣ και πολλές άλλες ενότητες, δίνουν στην IONIANET.gr τη δυναμική ενός σύγχρονου τοπικού μέσου ενημέρωσης.

Στην IONIANET.gr συνεργάζονται αξιόλογοι συμπολίτες μας από τους χώρους της πολιτικής, της οικονομίας, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, των συλλόγων και φορέων της Νέας Ιωνίας, ενώ η εφημερίδα μας έχει τη δική της αδέσμευτη δημοσιογραφική οπτική, εκφράζοντας ελεύθερα και δημοκρατικά κάθε συμπολίτη που επιθυμεί να προσφέρει στην πρόοδο της πόλης μας με σεβασμό στην ιστορική της διαδρομή, στο πνεύμα, στα ήθη και τις παραδόσεις των πρώτων κατοίκων της Μικρασιατών προσφύγων, αλλά και των μετέπειτα, από όλα τα μέρη της χώρας μας. Σκοπός μας η ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την πόλη της Νέας Ιωνίας, αλλά και η βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των κατοίκων της.

Οι πολίτες της Ν. Ιωνίας μέσα από την ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr συζητούν ελεύθερα και με σεβασμό για τον συνομιλητή τους για κάθε θέμα που τους απασχολεί, θίγοντας τα καλώς και τα κακώς κείμενα της πόλης μας, αλλά και γενικότερα. Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση έχουν τα social media της εφημερίδας μας. Ο αναγνώστης της εφημερίδας μας μπορεί να επισκεφθεί την σελίδα της IONIANET.gr στο facebook και τις Ομάδες: Στηρίζω τοπικές επιχειρήσεις-Στηρίζω Νέα Ιωνία Αττικής, για θέματα τοπικής οικονομίας και παρουσίασης τοπικών επιχειρήσεων-συνδρομητών της εφημερίδας και ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ:O ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ για δημιουργικό διάλογο πάνω στα ζητήματα της πόλης μας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr λειτουργεί από το 2000 ως ενημερωτικό portal για τη Ν. Ιωνία Αττικής, το οποίο από 1/5/2006 μετεξελίχθηκε και σε καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα της Ν. Ιωνίας. Οι εργαζόμενοι-ες της εφημερίδας είναι κατά κύριο λόγο Ιωνιώτες-ισσες που ζουν, εργάζονται και βιώνουν την καθημερινότητα της Νέας Ιωνίας σε όλες της τις όψεις. Yπεύθυνος για την ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr είναι ο Εκδότης-διευθυντής της Βασίλειος Μαγκαναδέλλης, ενώ η εφημερίδα υπάγεται επιχειρηματικά από το 2014 στην «Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Εφαρμογών Προηγμένων Μέσων Επικοινωνίας SOCIALPRESS», στηριζόμενη στις αρχές της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας οικονομίας.

Εμπειρία στα τοπικά ΜΜΕ

Η εμπειρία μας στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αρχίζει από το 1990 με την συνυπευθυνότητα της εφημερίδας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (1990-1996), του νεανικού περιοδικού ΤΕΕΝΑGERS (1992-95) και της διαχείρισης του δημοτικού Ραδιοφωνικού σταθμού 94,1 fm, του Δήμου Ηρακλείου Αττ.(1993-94). Από το 1998 μέχρι σήμερα ως εκδότες της ετήσιας έκδοσης ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, παράλληλα με άλλες εκδόσεις, όπως ο ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ, το ΛΕΥΚΩΜΑ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ “ΙΩΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ”, το βιβλίο ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, κλπ.

SOCIALPRESS: Ένας δημιουργικός συνεταιρισμός προηγμένων μέσων επικοινωνίας

Η SOCIALPRESS «Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Εφαρμογών Προηγμένων Μέσων Επικοινωνίας»  στελεχώνεται από έμπειρα στελέχη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της διαφήμισης και των νέων τεχνολογιών, με πολυετή εμπειρία, που συνένωσαν επαγγελματικά τις δυνάμεις τους βελτιώνοντας σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Ως κοινωνικό όραμα πιστεύει στην προσφορά στην κοινωνία μέσα από χρήσιμες δράσεις που προάγουν την ενεργοποίηση των πολιτών, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την κοινωνική αλληλεγγύη, την υγιή επιχειρηματικότητα η οποία θα σέβεται τον καταναλωτή. Γι’ αυτό το λόγο υποστηρίζει τις προσπάθειες της τοπικής αυτοδιοίκησης, των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και φορέων, των συνεταιρισμών, των επιμελητηρίων , των ανθρωπιστικών και καταναλωτικών οργανώσεων.

Ο συνεταιρισμός μας διαθέτει τα εξής τμήματα:

ΜΜΕ: Έκδοση και Διαχείριση των μέσων ενημέρωσης ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr και ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ. Συνεργασία με ΜΜΕ (TV, Radio, sites)σε όλη την Ελλάδα.

ΕΚΔΟΤΙΚΟ: Εκδόσεις βιβλίων, χαρτών, ημερολογίων, επιχειρηματικών εντύπων κάθε είδους, από τον σχεδιασμό τους με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό, μέχρι την άριστη ποιοτικά εκτύπωσή τους σε συνεργαζόμενα τυπογραφεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ: Έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για την ολοκληρωμένη επικοινωνία επιχειρήσεων, φορέων, συλλόγων και κάθε ενδιαφερομένου. Με πολυετή εμπειρία στους χώρους της διαφήμισης, του marketing και του διαδικτύου τα στελέχη της SOCIALPRESS σχεδιάζουν το κατάλληλο μίγμα ολοκληρωμένης επικοινωνίας, από την ιδέα έως την εφαρμογή της, με τα κατάλληλα μέσα προβολής, με εγγυημένα αποτελέσματα… και με συνεταιριστικές τιμές.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ: Ο συνεταιρισμός μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα νέα μέσα επικοινωνίας. Το INTERNET είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, συνεχώς εξελισσόμενο και με μεγάλες απαιτήσεις. Η SOCIALPRESS διαθέτει στελέχη και συνεργάτες με εμπειρία και γνώση της κοινωνίας και της αγοράς που μπορούν να εκτιμήσουν την κατάλληλη στρατηγική ανάπτυξης του φορέα ή της επιχείρησης, στο διαδίκτυο.

Προγραμματιστές,web designers, ειδικοί seo και social media συνεργάζονται με δημοσιογράφους, διαφημιστές, γραφίστες, κειμενογράφους, φωτογράφους και άλλες ειδικότητες για να πετύχουν μια σωστή διαδικτυακή παρουσία και αξιοποίηση των δυνατοτήτων του INTERNET για κάθε επιχείρηση και κοινωνικό φορέα που θέλει να συμμετέχει στις εξελίξεις. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην εκπαίδευση, συντήρηση και συνεχή υποστήριξη των επιχειρήσεων και φορέων που μας εμπιστεύονται.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ CLUBS: Υποστήριξη συνεργαζόμενων συλλόγων, σωματείων και φορέων, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της Εκπαίδευσης για παροχή εκπτώσεων στα μέλη τους από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Μέσω του δικτύου συνεταιριστικών επιχειρήσεων όπου ανήκει η SOCIALPESS διαθέτουμε αξιόπιστες συνεργασίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη σωστής επικοινωνίας. Συνεργαζόμαστε με: εντυποδιανομείς εμπιστοσύνης, επιχειρηματικούς συμβούλους, συμβούλους δημοσίων σχέσεων, νομικούς, λογιστές-φοροτεχνικούς, διοργανωτές συνεδρίων, εκθέσεων και επιχειρηματικών συναντήσεων, εταιρείες catering, διοργανωτές δεξιώσεων και parties, επιγραφοποιούς και πολλές άλλες ειδικότητες.