Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πραγματοποίησε στη Νέα Ιωνία εκδήλωση υποδοχής νέων μελών

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Βόρειας Αθήνας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (16/10), στο γεμάτο από μέλη και φίλους του κόμματος Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρου Νέας Ιωνίας, πολιτική εκδήλωση υποδοχής νέων μελών, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Πάνος Σκουρλέτης.


Την πολιτική αυτή εκδήλωση προλόγισε και στη συνέχεια διεύθυνε ο Συντονιστής της Ν.Ο.Β.Α. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Μιχάλης Παπαευσταθίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Τα παλιά και τα νέα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πρέπει να μπούνε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα isyriza.gr για να εγγραφούν ως μέλη του κόμματος.».


Ο κ. Σκουρλέτης
Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Η επιλογή του να οργανώνεται κάποιος σε ένα κόμμα το 2019 και, μάλιστα, την επαύριο μιας εκλογικής ήττας, έχει μια πολύ μεγάλη αξία, διότι δεν είναι μια επιλογή που γίνεται στην καλή στιγμή, στη νίκη. Είναι μια επιλογή που γίνεται εκείνη τη στιγμή που όλοι έχουμε ανάγκη να δείξουμε συσπείρωση, αποφασιστικότητα.».

Επίσης, ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε σε «ένα από κοινού -όλων των μελών- καινούργιο ξεκίνημα», άσκησε κριτική στην μέχρι στιγμής τρίμηνη διακυβέρνηση της Ν.Δ., μίλησε για τον λεγόμενο αναπτυξιακό νόμο, κάνοντας λόγο για «εξόφληση γραμματίων» της κυβέρνησης σε συγκεκριμένα συμφέροντα, και ακόμη τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Εμείς πρέπει να αντιπαλέψουμε αυτή την ξεπερασμένη μουχλιασμένη πολιτική, που έχει βγει από τα μπαούλα του νεοφιλελευθερισμού. Μια αποτυχημένη πολιτική συνταγών των προηγούμενων δεκαετιών, που σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό οδήγησαν στη χρεοκοπία της χώρας. Να σταθούμε δίπλα σε όλους όσοι υποστούν τις συνέπειες αυτής της πολιτικής, αλλά, ταυτόχρονα, να μπορέσουμε να πείσουμε ότι οι δικές μας προτάσεις, που είναι στον αντίποδα των νεοφιλελεύθερων προτάσεων, είναι ικανές να εμπνεύσουν κόσμο, να καταθέσουμε ένα συνολικό εναλλακτικό σχέδιο για να μπορέσουμε να πείσουμε για την ορθότητα των δικών μας προτάσεων.».

Ακόμη, ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για την «αναγκαιότητα δημιουργίας στρατηγικής συμμαχιών, στόχων, ρήξεων, αλλά και τακτικών ελιγμών», καθώς και για την «επανεκκίνηση της ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.».

Κατόπιν, χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν και οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Βόρεια Αθήνα κ.κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Κώστας Ζαχαριάδης και Γιώργος Κατρούγκαλος.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ