Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Νέας Ιωνίας

Ολοκληρώθηκε ομαλά η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Νέας Ιωνίας, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (28/5) στο 6ο Λύκειο – 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, στον Περισσό, με τη συμμετοχή υποψηφίων των ψηφοδελτίων της «Ενωτικής Κίνησης Γονέων Νέας Ιωνίας», της «Κίνησης Γονέων» και της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Γονέων».

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εκλογών, ο Πρόεδρος της «Ένωσης», κ. Παναγιώτης Τσεκούρας, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Είμαστε ευχαριστημένοι επειδή έρχεται κόσμος να ψηφίσει με ηρεμία, καθώς δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Άλλωστε, το ενδιαφέρον για τα παιδιά μας είναι κοινό. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχιστεί έτσι μέχρι τέλους. Ό,τι και να βγει καλό για τα παιδιά μας θα είναι.».

Στις εκλογές ψήφισαν 73 από τους 87 αντιπροσώπους των 2 Νηπιαγωγείων, 14 Δημοτικών, 7 Γυμνασίων, 5 Λυκείων, καθώς και του Ειδικού Σχολείου Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα τελικά αποτελέσματα της σχετικής ψηφοφορίας είναι τα ακόλουθα:
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: 38 ψήφοι (5 έδρες)
ΚΙΝΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ: 18 ψήφοι (2 έδρες)
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΟΝΕΩΝ: 16 ψήφοι (2 έδρες)

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Πέμπτης (30/5) αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Νέας Ιωνίας

Παναγιώτα Σούγια


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και την εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές που έγιναν σε ένα περιβάλλον πολιτισμένο, που ταιριάζει σε ανθρώπους που εκπροσωπούν παιδιά στους συλλόγους. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Νέας Ιωνίας πλέον εκπροσωπείται από την Ενωτική Κίνηση Γονέων με πέντε έδρες (38 ψήφοι), η Κίνηση Γονέων με 2 έδρες (18 ψήφοι) και η Δημοκρατική Συνεργασία Γονέων με δύο έδρες (16 ψήφοι). Μέχρις εδώ φτάνει ο διαχωρισμός μας. Από δω και πέρα είμαστε όλοι μαζί και δεν περισσεύει κανένας Ευχαριστώ τους γονείς που πήραν μέρος σε αυτή την εκλογική διαδικασία με το ύφος και το ήθος που αρμόζει σε ανθρώπους που μεγαλώνουν παιδιά και τα κάνουν χρήσιμα για την Ελληνική κοινωνία. Αγαπητοί γονείς και παιδιά θα είμαστε μαζί σας για ένα καλύτερο αύριο.

Σας ευχαριστώ.
Για το απερχόμενο ΔΣ
Παναγιώτης Τσεκούρας

Διαβάστε ακόμα: Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ν. Ιωνίας

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ