Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εγκαίνια παιδικού σταθμού της Ι. Μητρόπολης Ν. Ιωνίας και Φιλ/φείας

23 Οκτωβρίου 2019 / 11:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Με ιδιαίτερη χαρά σάς προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή των Εγκαινίων του νέου Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου “ΙΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ”, της Ιεράς Μητροπόλεώς μας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στην οδό Πρασίνου Λόφου 91 & Μάρκου Μπότσαρη στο Ηράκλειο Αττικής.

Ο Μητροπολίτης
Ο Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ

Ώρα προσέλευσης: 10.45 π.μ.

Παρακαλούμε θερμώς όπως μας ενημερώσετε για την παρουσία σας έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου. (Γιώργος Κουλούρης: 6942 210066 / Στράτος Αδάμης: 6947 615077)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εγκαίνια νέου Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων του νέου Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου της «Ιωνική Αγωγή Ηρακλείου» που βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής (οδ. Πρασίνου Λόφου & Μάρκου Μπότσαρη) από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Ο νέος Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο «Ιωνική Αγωγή Ηρακλείου» της Ιεράς Μητροπόλεως αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο προσχολικής αγωγής, πλήρως εξοπλισμένο και ειδικά προσαρμοσμένο στις σύγχρονες κτηριακές και συνάμα παιδαγωγικές προδιαγραφές των μονάδων προσχολικής εκπαίδευσης.

Ο νέος αυτός χώρος αποτελεί την υλοποίηση ενός μακρόπνοου οράματος που αφορά στην επένδυση στον ευαίσθητο τομέα της παιδείας και στην δημιουργία σύγχρονων εκπαιδευτικών δομών.

Ο χώρος στεγάζεται σε ένα νεόδμητο κτήριο 800 τ.μ. με ειδικά διαμορφωμένες και μεγάλες για τις ανάγκες των παιδιών αίθουσες δραστηριοτήτων, ενώ περιμετρικά πλαισιώνεται από αύλειο χώρο, όπου τα παιδιά μπορούν να εκφρασθούν ελεύθερα, να διδαχθούν μέσα από το παιχνίδι και να αναπτύξουν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους σε ένα ασφαλές, εξελιγμένο και όμορφο περιβάλλον.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Οκτωβρίου 2019
Ώρα:
11:00

Χώρος Διεξαγωγής

Παιδικός Σταθμός “Ιωνική Αγωγή
Πρασίνου Λόφου 91 & Μάρκου Μπότσαρη
Ηράκλειο Αττικής, 141 22
+ Χάρτης Google