Ο Μέγας Πειρασμός – Ανοικτά 24 ώρες, κάθε μέρα!

To πιο δημοφιλές κατάστημα μικρογευμάτων στη Ν. Ιωνία, που παραμένει ανοιχτό για 24 ώρες τα τελευταία 24 χρόνια, είναι αναμφίβολα ο «Μέγας Πειρασμός». Σε κάνει να στρίβεις δεξιά στην Ευαγγελικής Σχολής, όταν κατεβαίνεις τη Λ. Ηρακλείου, μιας και η μυρωδιά της φρέσκιας τυρόπιτας και του πεϊνιρλί είναι αδύνατο να μην σε παρασύρουν!

Από τα λίγα hot spots της Ν. Ιωνίας, ο «Μέγας  Πειρασμός», παραμένει στην κορυφή έχοντας ως απόλυτη αρχή τη χρήση αγνών υλικών, τη χειροποίητη ζύμη, την αγάπη και την εμπειρία στα μικρογεύματα.

Όλα τα υλικά παρασκευής, είναι ελληνικά και αγνά, ώστε να ταιριάζουν με τον υγιεινό τρόπο διατροφής, εξασφαλίζοντας γεμάτες και απολαυστικές γεύσεις. 

Στον «Μέγα  Πειρασμό»,  θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών όπως: Μπουγάτσα (και με σοκολάτα), τυρόπιτα, σπανακόπιτα, πίτσα, ζαμπονοτυρόπιτα, πεϊνιρλί, αλλά και κάθε είδους καφέ, ειδικά αν είστε πρωινός τύπος.

Με πολλή καθημερινή δουλειά, υπομονή αλλά και επιμονή, όλο το προσωπικό εξαιρετικά ευγενικό και εξυπηρετικό και ο ιδιοκτήτης κ. Στέλιος Ξεφτέρης, αναλαμβάνουν το πόστο τους στο εργαστήριο με σκοπό να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο ενώ, όπως μας λένε, η θετική ανταπόκριση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση της προσπάθειάς τους.

Κι αν ακόμα αναρωτιέστε τι κάνει τον «Μέγα Πειρασμό» ξεχωριστό, πέρα από την υψηλή ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση, την απάντηση δίνει ο κ. Στέλιος, ο οποίος έκλεισε τη συζήτησή μας: «Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, τους κατοίκους της Ν. Ιωνίας – με τους περισσότερους εκ των οποίων διατηρώ  πλέον και προσωπικές σχέσεις – για τη ζήτηση, την προτίμηση που μας δείχνουν και την καθημερινή τους ανταπόκριση».

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 2, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Τηλ. επικοινωνίας: 210 2771374

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ