3ο ΓΕ.Λ. Νέας Ιωνίας: Συγχαρητήρια στις μαθήτριες Ευαγ. Καλύβα & Χρ. Τσεκούρα

Οι μαθήτριες Ευαγγελία Καλύβα και Χρυσούλα Τσεκούρα

3o ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Δεμιρδεσίου 121 Τ.Κ  14233
Τηλ. 210  2719584

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Διευθυντής και οι Σύλλογοι Διδασκόντων και Γονέων – Κηδεμόνων του 3ου ΓΕ.Λ Ν. Ιωνίας συγχαίρουμε τις μαθήτριές μας  Ευαγγελία Καλύβα του Ανδρέα, η οποία μετά την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων των ειδικών μαθημάτων, επρώτευσε στην εισαγωγή της στο τμήμα «Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού» του Παντείου Πανεπιστημίου και την Χρυσούλα Τσεκούρα του Παναγιώτη, η οποία εισήχθη πρώτη στο τμήμα «Νοσηλευτικής ΠΕ» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Επίσης, συγχαίρουμε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις επιτυχόντες και μη, να έχουν μια δημιουργική πορεία στη ζωή τους και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην ξεχνάμε πως υπήρχαν άτομα που πέρασαν σε νομικές σχολές που δείχνουν την επιτυχία του σχολείου μας όπως η επιτυχία της πλειοψηφία των υποψηφίων.

  2. Συγνώμη, αλλά για ποιο λόγο αναφέρθηκαν μόνο αυτά τα 2 ονόματα σε αυτό το άρθρο; Η Εβελινα καλύβα ξεχώρισε με τον καλύτερο βαθμό στο σχολείο μας. Ωστόσο υπάρχουν μαθητές που πέτυχαν σε πιο αναγνωρισμενες σχολές με υψηλότερο βαθμό και κύρος σχολής. Όπως πολυτεχνικες σχολές, τις πιο υψηλοβαθμες σχολές τις ασοε και γενικότερα πέτυχαν με άριστο βαθμό. Θεωρώ πως καλό θα ήταν να αναφέρεται μόνο την Καλύβα ως μαθήτρια που ξεχώρισε για τον βαθμό της. Ειδάλλως να αναφέρατε όλα τα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Καλή συνέχεια!

    • κ. Χριστάνα,δεν γνωρίζουμε αν το σχόλιό σας αναφέρεται στο 3ο ΓΕΛ ή στην εφημερίδα μας.Όσον αφορά την ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr με χαρά μας θα αναρτήσουμε όλα τα ονόματα των παιδιών που πέτυχαν στις εξετάσεις εφόσον μας αποσταλούν από τα σχολεία τους ή από τον δήμο.

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here