“Ομολογώ ότι απέτυχα”, γράφει ο Διευθυντής της Ionianet.gr, Βασίλης Μαγκαναδέλλης

Γράφει ο Εκδότης - Διευθυντής της Ionianet.gr, Βασίλης Μαγκαναδέλλης

Αγαπητοί συμπολίτες, αναγνώστες της ΙΟΝΙΑΝΕΤ,

Πρόσφατα δημοσίευσα την άποψή μου περί συνεννόησης των δημοτικών παρατάξεων για την πρόοδο της πόλης μας (μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου εδώ).

Αυτό το έπραξα διαβλέποντας ότι το κλίμα σύγκρουσης που υπήρχε και υπάρχει μετά τις εκλογές μόνο να βλάψει την πόλη μας μπορεί. Πίστεψα ότι υπάρχει έδαφος για ψύχραιμες φωνές που θέλουν να κάνουν την υπέρβαση και να βάλουν το συμφέρον της Ν. Ιωνίας πάνω από το παραταξιακό τους συμφέρον.

Ομολογώ ότι απέτυχα.

Το τι υπονοούμενα άκουσα, τι αρνήσεις της πρότασής μου, τι αμφισβήτηση προθέσεων… δεν περιγράφεται… κι αυτό από στελέχη των δύο αντιμαχόμενων στο β’ γύρο παρατάξεων που επιμένουν στη συντήρηση του συγκρουσιακού κλίματος που κατά τη γνώμη μου θα το πληρώσει ακριβά η πόλη μας.

Ταυτόχρονα υπήρξε μια θερμή αποδοχή από δεκάδες συμπολίτες μου που κουράστηκαν από όλη αυτή τη φιλολογία του προεκλογικού κλίματος και θέλουν τα πράγματα να πάνε μπροστά.

Θεωρώ ότι οι απόψεις μου δεν αντιμετωπίστηκαν με τον πρέποντα σεβασμό και οφείλω να δείξω έμπρακτα τη δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μου γι’ αυτή την κατάσταση.

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ από τώρα και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου δεν θα παραστεί σε κάποια παραταξιακή εκδήλωση ούτε φυσικά θα κάνει κάποιο σχετικό ρεπορτάζ. Θα δημοσιεύει μόνον περιλήψεις δελτίων τύπου και 1 φωτογραφία από κάθε εκδήλωση.

Από το φθινόπωρο θα επιδιώξουμε ένα άνοιγμα στην τοπική κοινωνία που έχει ανάγκη να συζητήσει για το μέλλον αυτής της πόλης. Όσον αφορά την κάλυψη των δημοτικών συμβουλίων θα αλλάξει ριζικά ο τρόπος καταγραφής τους.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ