Αγιασμός στον Α.Ο. Νέας Ιωνίας για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδελφείας, Νέας Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (23/9) ο Α.Ο. Ν. ΙΩΝΙΑΣ, στο γηπεδάκι 5×5 της οδού Δερμιδεσίου, το οποίο χρησιμοποιείται ως βοηθητικό γήπεδο για τις ανάγκες της Ιωνιώτικης ποδοσφαιρικής ομάδας.


Ο κ. Γαβριήλ
Αμέσως μετά από την τέλεση του Αγιασμού, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Γαβριήλ απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, λέγοντας πως: «Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα είμαι ανάμεσά σας, που όλοι μαζί με την προσευχή μας στον Θεό τιμούμε τον αγιασμό της ενάρξεως της νέας σας αθλητικής χρονιάς γι’ αυτή την όμορφη ποδοσφαιρική ομάδα, που τόσες επιτυχίες έχει γνωρίσει στον αθλητισμό της Νέας Ιωνίας και που όλοι είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Φρονώ ότι αυτό το οποίο έχετε επιλέξει να κάνετε  δεν θα μπορούσε να είναι κάτι πιο ουσιαστικό  για την ισορροπία, την οποία πρέπει να χτίσετε ως προσωπικότητες∙ ισορροπία η οποία έχει να κάνει  με το Πνεύμα, αλλά και με το σώμα. Οι επιτυχίες είναι κάτι το οποίο άλλοτε θα έρθουν , άλλοτε δεν θα έρθουν. Μετράει το αγωνιστικό πνεύμα, μετράει η ομάδα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό πράγμα, μετράει το πνεύμα συνεργασίας, που το μαθαίνετε μέσα από την ομάδα, για να μπορέσετε να το μεταφέρετε και εκτός γηπέδου, κάτι για το οποίο αγωνιζόμαστε όλοι μας και καθένας μέσα από τον χώρο, τον οποίο υπηρετεί και διακονεί. Οι ευχές μου, λοιπόν, για την κατεύθυνση αυτή είναι πάρα πολλές και πολύ θερμές. Ο Θεός να σας δίνει υγεία, όχι τραυματισμούς, μόνο επιτυχίες, για να μπορείτε να κάνετε εμάς υπερήφανους και όλη τη Νέα Ιωνία. Καλή αθλητική χρονιά.» και στη συνέχεια ευλόγησε έναν προς έναν τους αθλητές του συλλόγου.


Η κ. Θωμαΐδου
Αμέσως μετά, χαιρετισμό απεύθυνε και η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, η οποία είπε πως: «Αγωνιστές, να σας πω έτσι, σας εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς. Θέλω να σας πω ότι είμαι κοντά σας και ότι είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι ανάμεσά σας, γιατί βλέπω πολύ ωραία χαμόγελα απ’ τα μικρά παιδιά, κυρίως, και αυτά είναι που πρέπει να μας δίνουν τη δύναμη για να συνεχίσουμε. Αλλά θέλω να σας υποσχεθώ ότι θα ‘μαι κοντά σας σε ό,τι αθλητικό κάνετε στην καινούργια χρονιά. Και όσο μπορώ θα βοηθήσω από τη μεριά και του Δήμου. Πρέπει να αναδείξουμε όσο μπορούμε και το αθλητικό κομμάτι της Νέας Ιωνίας, που είναι τόσο πλούσιο και τόσο μεγάλο. Σ’ αυτή την προσπάθεια σας θέλω όλους μαζί. Και όλοι μαζί αγαπημένα να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, κυρίως τον αθλητισμό και τον τόπο μας. Και σε όλους τους συνδιοργανωτές εδώ και σε όλους τους εμπλεκόμενους να ευχηθώ να έχουνε δύναμη, υγεία και ευλογία από τον Σεβασμιότατο, για να μπορούμε να κάνουμε πράξη αυτά που είπα. Να είστε καλά. Καλή αρχή.».

Ο κ. Χατζηχαραλάμπους
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ν. ΙΩΝΙΑΣ, κ. Σάββας Χατζηχαραλάμπους δώρισε τόσο στον Σεβασμιότατο όσο και στην κ. Δήμαρχο από μία αναμνηστική κορνίζα με απεικονιζόμενη τη φανέλα του συλλόγου, με αναγραμμένο το όνομά τους, καθώς και μία μπάλα ποδοσφαίρου.

Παράγοντες & Προπονητές
Σημαντικό ρόλο στην πορεία και την φετινή εξέλιξη του Α.Ο. Ν. ΙΩΝΙΑΣ έχει το δραστήριο Δ.Σ και βεβαίως ο έμπειρος προπονητής του Ανδρικού Τμήματος κ. Γιώργος Καρατζάς και
όσον αφορά την Ακαδημία, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Κοτσοβός, που ανέλαβε τα ηνία της , από τον Αύγουστο.

Παρουσίες
Τέλος, οφείλουμε να αναφέρουμε πως εκτός από τους αθλητές του συλλόγου, τους προπονητές, τους παράγοντες και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Τία Σκουρτέλη, στον Αγιασμό παραβρέθηκαν και δημοτικοί σύμβουλοι από την «Δύναμη Προοπτικής» η κ. Γρίβα και από την «Δημιουργία Αλληλεγγύη», οι κ.κ. Καναβός, Τσιακαλάκης και Χριστοδούλου, καθώς και φίλοι της ομάδας.

Απόστολος Σαλονικίδης

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here