Αξιόλογη η μουσική παράσταση με τίτλο: «μένουμε πάντα παιδιά»

Το απόγευμα της Κυριακής (16/6), στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα αξιόλογη μουσική παράσταση, με τίτλο: «Μένουμε πάντα παιδιά», που συνδιοργάνωσαν το Ν.Π.Δ.Δ. Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμός (ΠΕ.Α.Π.) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε, του Τ.Α.Σ.Ε.Η. (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) και της UNESCO Βορείων Προαστίων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενίσχυση και τη στήριξη των δομών του Τ.Α.Σ.Ε.Η., παρουσίασε ο ηθοποιός κ. Αντώνης Χαντζής, ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμά της περιελάμβανε τις εξαιρετικές εμφανίσεις της Παιδικής Χορωδίας του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου, της Παιδικής Χορωδίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας και της Παιδικής Χορωδίας της UNESCO Βορείων Προαστίων, με μαέστρο την κ. Εύη Χλωρού∙ της Παιδικής Χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Περιστερίου και της Παιδικής Χορωδίας του 18ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, με μαέστρο την κ. Μαρία Παπαδοπούλου, καθώς και του Τμήματος Λαϊκών Οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών, με μαέστρο τον κ. Μιχάλη Σωτηράκη. 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
Στη σημαντική αυτή εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό: ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης κ.κ. Τάσος Μαυρίδης και Χρήστος Φωτίδης αντίστοιχα, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κ. Μαίρη Αρώνη, η υπεύθυνη Πολιτιστικού Σχεδιασμού και Μαέστρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κ. Εύη Χλωρού (με πρωτοβουλία της οποίας διοργανώθηκε η εκδήλωση), η οποία διάβασε τον χαιρετισμό της Προέδρου του «Ομίλου» κ. Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Τ.Α.Σ.Ε.Η. κ.κ. Σπύρος Μπιμπίλας, Ζαχαρίας Ρόχας και Κώστας Βενετσάνος αντίστοιχα, καθώς και η σοπράνο κ. Δέσποινα Τσολάκη.

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Επίσης, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης παραβρέθηκαν μεταξύ πολλών άλλων: οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πεύκης-Λυκόβρυσης κ.κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Ευάγγελος Παπανικολάου, Μαρία Μουρατίδη και Δέσποινα Μεντεσίδου, οι ηθοποιοί κ.κ. Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Μαίρη Ιγγλέση, Μαρία Ιωαννίδου, Σόφη Ζαννίνου, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά και Λίλιαν Αρχοντή, καθώς και η ταλαντούχα ερμηνεύτρια κ. Φιόνα Τζαβάρα. 


ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019
Τέλος, οφείλουμε να αναφερθούμε στο πάρα πολύ καλό «Θεατρικό Ημερολόγιο 2019», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Φίλντισι» και είναι αφιερωμένο στις μεγάλες θεατρικές οικογένειες, το οποίο διατίθετο στον χώρο, προς ενίσχυση του Τ.Α.Σ.Ε.Η.. Μάλιστα, πρέπει να επισημάνουμε πως κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί ακόμη και σήμερα να προμηθευτεί το συγκεκριμένο καλαίσθητο συλλεκτικής αξίας ημερολόγιο του Τ.Α.Σ.Ε.Η., τα κείμενα του οποίου επιμελήθηκαν οι κ. Σπύρος Μπιμπίλας και Σύσση Καπλάνη, ώστε πέρα από την προφανή συνδρομή στην ενίσχυση των εσόδων του Τ.Α.Σ.Ε.Η. για τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του, μπορεί να πληροφορηθεί πολλές άγνωστες πληροφορίες για δεκάδες αγαπημένους ηθοποιούς και τις οικογένειές τους.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ