“Αλάγια, Αη-Γιώργης, Δοξαστικά Έθιμα”, μια ταινία του Συνδέσμου Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας

O Σύνδεσμος Αλαγιωτών Ν.Ιωνίας, επ΄ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γεωργίου, προστάτη και Πολυούχου του, θα προβάλλει μέσα από την ιστοσελίδα της ionianet.gr, της διαδικτυακής εφημερίδας της πόλης μας τη λαογραφική ταινία παραγωγής του Συνδέσμου μας με τίτλο:

«Αλάγια, Αη-Γιώργης, Δοξαστικά Έθιμα».

Πρόκειται για μία ταινία μικρού μήκους αφιερωμένη στη γιορτή του Αγ. Γεωργίου Πολυούχου της Αλάγιας, της μητρικής γης, αλλά και της Ελευθερούπολης Ν.Ιωνίας, βασισμένη σε μια πρωτότυπη ιδέα και λαογραφική έρευνα του Προέδρου του Συνδέσμου Αλαγιωτών κ. Γιώργου Νουβέλογλου. Η ταινία υλοποιήθηκε με αγάπη και ζήλο για τα ήθη και έθιμα της Αλησμόνητης Πατρίδας μας με την απεριόριστη βοήθεια του Δ.Σ., των Μελών, αλλά και των φίλων του Συνδέσμου μας, του συγγραφέα-εκπαιδευτικού από την Νέα Ιωνία Βόλου κ. Διονύση Λειμονή, της εκπαιδευτικού-αφηγήτριας κας Κωνσταντίνας Σόγια και του τεχνικού ήχου κ. Βαγγέλη Παπαευγγελίου.

Ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Νουβέλογλου και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αλαγιωτών εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον κ. Βασίλη Μαγκαναδέλλη, Διευθυντή της ionianet.gr και τους συνεργάτες του, κα Ευγενία Eμμανουηλίδου, κα Παναγιώτα Σούγια και κ. Απόστολο Σαλονικίδη, για την εξαιρετική συνεργασία και τη στήριξη που μας παρέχει η διαδικτυακή εφημερίδα της Ν.Ιωνίας καλύπτοντας και προβάλλοντας όλες τις εκδηλώσεις μας.

Η προβολή της ταινίας είναι μία ευγενική χορηγία της διαδικτυακής εφημερίδας ionianet.gr

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ