Αλλαγή σκυτάλης στην “Ενότητα”: Παραίτηση Ηρακλή Γκότση, νέος επικεφαλής ο Χρήστος Κανλής

Νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” που θα την εκπροσωπεί στο δημοτικό συμβούλιο εκλέχτηκε από τους δημοτικούς συμβούλους της ο κ. Χρήστος Κανλής.

Ο τ. επικεφαλής και τ. δήμαρχος κ. Ηρακλής Γκότσης με επιστολή του(22/2) στον πρόεδρο του δημοτικού Ν.Ιωνίας, δήλωσε την παραίτησή του από επικεφαλής, αλλά παραμένει δημοτικός σύμβουλος.

Η δημοτική ομάδα της “Ενότητας” συνεδρίασε και αποφάσισε με 6 ψήφους έναντι 1, του κ. Χατζηκωνσταντίνου και μια απουσία του κ. Καλογερόπουλου για λόγους υγείας, τη θέση του επικεφαλής να καταλάβει ο κ. Χ.Κανλής.

Ο κ. Χρήστος Κανλής είναι 42 ετών, Μαθηματικός με μεταπτυχιακές σπουδές και εργάζεται επί 18 χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση. Είναι δημοτικός σύμβουλος Ν.Ιωνίας από το 2012 και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος. Είναι ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία Ν.Ιωνίας και μέλος των Δ.Σ. των τοπικών συλλόγων “Ιωνικός Σύνδεσμος” και “Σύλλογος Σμυρναίων”.

Δηλώσεις στην ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr

ο κ.Κανλής παρευρέθηκε στη σημερινή κινητοποίηση(24/2) των Εμπόρων Καλογρέζας(προσεχώς ρεπορτάζ) και σε ερώτησή μας σχετικά με την εκλογή του δήλωσε: επιθυμώ να συμβάλλω στην ενότητα όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων της πόλης μας για να αντιμετωπιστούν τα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν την Υγεία, την Παιδεία ,την Οικονομία, την Εργασία και το σύνολο της καθημερινότητας των πολιτών. Τα δημοκρατικά δικαιώματα απειλούνται και η Αριστερά μαζί με όλους τους προοδευτικούς πολίτες πρέπει να δώσει ένα δυναμικό παρόν, υπερασπίζοντας κατακτήσεις που κερδήθηκαν με αγώνες.

Από τη νέα θέση μου θέλω να ευχαριστήσω τον τ.δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξής μας Ηρακλή Γκότση, καθώς και τους δημοτικούς μας συμβούλους για την εμπιστοσύνη τους. Επιθυμώ να συμβάλλω στην ανάκαμψη και την ανανέωση της παράταξής μας, μ’ ένα δυναμικό ξεκίνημα που θα κάνει σαφές ότι η Αριστερά και οι Προοδευτικοί πολίτες της Ν.Ιωνίας είναι εδώ, με προτάσεις για τη διοίκηση του δήμου, για τη στήριξη των κατοίκων της πόλης μας.

Η αντιπολίτευση που θα ασκούμε στο δημοτικό συμβούλιο θα συνεχίσει να είναι τεκμηριωμένη, πάνω σε θέματα προγραμματικών αρχών και προοδευτικών θέσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση. Η δόμηση ενός ανανεωμένου προγραμματικού λόγου και η παρεμβάσεις μας στην τοπική κοινωνία, όπως η σημερινή, είναι οι προτεραιότητές μας για το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο κ. Χρήστος Κανλής

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ