Ανακύκλωση ηλεκτρονικών/ηλεκτρικών συσκευών στον Δήμο Νέας Ιωνίας

Συλλογή ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών πόρτα-πόρτα

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων (21-29 Νοεμβρίου 2020), τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή καμπάνια ευαισθητοποίησης σχετικά με την αειφόρο διαχείριση των πόρων και των αποβλήτων, ο Δήμος Νέας Ιωνίας απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες (ιδιώτες ή επιχειρηματίες) να συμμετέχουν στην ημέρα ανακύκλωσης ηλεκτρονικών/ηλεκτρικών συσκευών με τη μέθοδο κατ’ οίκον παραλαβής.

Όσοι επιθυμούν να ανακυκλώσουν ογκώδεις ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές που δεν τους είναι πλέον χρήσιμες, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2221034885 για την άμεση παραλαβή τους. Η εταιρεία αναλαμβάνει με δικά της μέσα, χωρίς καμία χρέωση και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας Covid 19, συλλέγει από τους χώρους κατοικίας ή εργασίας σας τις προς ανακύκλωση συσκευές. Ο Δήμος Νέας Ιωνίας διαθέτει επίσης επιλεγμένα σημεία σε δημοτικά κτίρια όπου έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κάδοι και οι πολίτες μπορούν να αφήνουν τις μικροσυσκευές που προορίζονται για ανακύκλωση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.facebook.com/neaioniaofficial/posts/164714528397543

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί, ακόμα και σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, στη σωστή διαχείριση των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών που έχουν εξαντλήσει το χρόνο ζωής τους.

Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να γίνουν ξανά χρήσιμες!

Ανακύκλωσε τις παλιές συσκευές για μια… καλύτερη ζωή!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ