Ανακοινώσεις δήμου Νέας Ιωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν Drive through τεστ κορωνοϊού την Πέμπτη 24/12 στο Δήμο Νέας Ιωνίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10:00-15:00 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν έλεγχος ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid covid-19 test), σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στην λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος του parking στο Δημοτικό Στάδιο «Ίκαρος».

Τα Drive through rapid tests θα πραγματοποιηθούν, σε όσους επιθυμούν, από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ χωρίς ραντεβού, αποκλειστικά σε άτομα που θα μετακινούνται με αυτοκίνητο, μηχανή ή ποδήλατο και όχι σε πεζούς.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:

• Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική

• Για μετακίνηση αποστολή sms στο 13033 κωδικός 1

• Πρέπει να έχετε μαζί σας την Αστυνομική Ταυτότητα

• Να γνωρίζετε τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)

• Σε έλεγχο μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 10 ετών

• Απαιτείται αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος

• Στο αυτοκίνητο οι επιβαίνοντες μπορούν να είναι έως 3 άτομα (συγγενικά)

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Κοινωνικής

Προστασίας στο τηλέφωνο 210 2793916.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική προσφορά φρούτων και λαχανικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ν. Ιωνίας από την Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.

Μια μεγάλη προσφορά σε φρούτα και λαχανικά παρέδωσε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Ιωνίας προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες των ωφελουμένων.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας παρουσία της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου, της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη και του Αντιπεριφερειάρχη Λαϊκών και Υπαίθριων Αγορών Σταύρου Μελά.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. Δημήτρης Μουλιάτος, ο Πρόεδρος Παραγωγής Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών Κωνσταντίνος Σφύρλας, ο Διευθυντής Λαϊκών Αγορών Χάρης Πασβαντίδης οι οποίοι τόνισαν ότι με αυτή την κοινωνική δράση θέλουν να συμβάλλουν ώστε κανένας Ιωνιώτης και καμία Ιωνιώτισσα να μην αισθανθεί μόνος ή μόνη αυτές τις χριστουγεννιάτικες εορτές.

Η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Παναττικής Ομοσπονδίας για την προσφορά ανθρωπιάς και αγάπης και τη συνεργασία με τον Δήμο, επισήμανε ότι η προσφορά των λαϊκών αγορών, ενός ζωντανού κυττάρου της ελληνικής κοινωνίας, είναι διαχρονική δίνοντας ζωή στις γειτονιές της Νέας Ιωνίας και προμηθεύοντας με εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου τους κατοίκους της πόλης.

Παρόντες ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Παναγιώτης Βλασσάς, η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου, εργαζόμενοι και εθελοντές της Διεύθυνσης.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ