Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων

Τα αποτελέσματα της εισαγωγής στην Γ’βάθμια εκπαίδευση είναι γεγονός . Σε αυτή την δύσκολη χρονιά τα παιδιά πάλεψαν με νύχια και με δόντια . Η εισαγωγή στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα αποτελεί την δικαίωση μιας μακρόχρονης και επίμοχθης προσπάθειας, προετοιμασίας, αγώνα και αγωνίας για την κατάκτηση των στόχων και των επιδιώξεων των αποφοίτων της Μέσης  Εκπαιδεύσεως.

Μπράβο στα παιδιά που πέρασαν στα ΑΕΙ , αλλά τώρα πρέπει να μαζευτούν από τα φώτα της βιτρίνας και να σχεδιάσουν το μέλλον τους. Ένας κύκλος έκλεισε και ένας καινούριος ανοίγει.

Όσο για τα παιδιά που δεν πέρασαν , δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αλλά θα έχουν και άλλες ευκαιρίες για μάχες και αγώνες. Κουράγιο στους γονιούς , που μαζί με τα παιδιά παλεύουν πάντα , γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ωστόσο, οι επιλογές, οι ευκαιρίες και οι εξετάσεις στη ζωή είναι πολλές για όλους ΜΑΣ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Νέας Ιωνίας, στην νέα σας πορεία στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ,σας ευχόμαστε, καλό ξεκίνημα, καλές σπουδές, καλή πρόοδο.Προχωρήστε με το βλέμμα μπροστά, με δύναμη, με αξιοπρέπεια, με ευθύνη για τις πράξεις και παραλείψεις σας. Η ζωή,το μέλλον είναι δικό σας. Εκπληρώσετε τους σκοπούς και τα όνειρά σας, με ήθος, με αξίες και ιδανικά για την ολοκλήρωση της προσωπικότητας σας. Η γνώση χρειάζεται αντοχές και κουράγιο

Καλόχρονα να ‘ναι όλα τα παιδιά και γιομάτα υγεία . Καλόχρονοι οι γονείς αλλά και οι διδάσκοντες που παλεύουν με ανεμόμυλους.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Νέα Ιωνία 28 Αυγούστου 2020

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων γονέων και Κηδεμόνων δήμου Ν.Ιωνίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγιώτης Τσεκούρας                   Μαρία Ζαχουδάνη

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ