Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για συγκέντρωση Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο

Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική συμμαχία

Οργάνωση Μελών Ηρακλείου Αττικής
Συντονιστική Επιτροπή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκέντρωση της καταδικασμένης δολοφονικής συμμορίας Χρυσή Αυγή στο Ηράκλειο Αττικής υπό την ανοχή της Αστυνομίας!

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 η καταδικασμένη ως εγκληματική οργάνωση συμμορία Χρυσή Αυγή, πραγματοποίησε ξεδιάντροπα και ανεμπόδιστα παράνομη πολιτική εκδήλωση/συγκέντρωση στην λεωφόρο Ηρακλείου, στα πρώην γραφεία της, ομάδα 40-50 Χρυσαυγιτών με εκφώνηση συνθημάτων, κρατώντας πανό, κατάθεση στεφάνου, έψαλαν τον ύμνο της Χ.Α. και έφυγαν ανενόχλητοι.

Είναι προφανής ο «σεβασμός» που δείχνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέναντι στο κράτος Δικαίου μιας ευνομούμενης Πολιτείας. Όταν κινητοποιούνται αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές συλλογικότητες τότε κατηγορούνται για παράβαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Όταν συγκεντρώνονται οπαδοί της εγκληματικής οργάνωσης κάνοντας αισθητή την παρουσία τους σε δημόσιο χώρο οι Αρχές εθελοτυφλούν.

Είναι προσβολή για τους δημοκρατικούς πολίτες και δημιουργεί ανησυχία η προκλητική ανοχή της αστυνομίας απέναντι στη παράνομη μάζωξη.

Είναι πρόκληση για τα δημοκρατικά ήθη να είναι σε πλήρη λειτουργία η ιστοσελίδα της εγκληματικής οργάνωσης και να επιδεικνύει «τα κατορθώματα της».

Είναι πρόκληση για την πόλη της Ηλέκτρας Αποστόλου, των αγωνιστών και αγωνιστριών της Αντίστασης και του Πολυτεχνείου, για όλους και όλες τους δημοκρατικούς πολίτες του Ηρακλείου να βλέπουν να ξαναζωντανεύουν τα φαντάσματα του φασισμού.

Καμία ανοχή στους φασίστες, στις εκδηλώσεις μίσους, στις ρατσιστικές συμπεριφορές και στη προβολή των όποιων φασιστικών συμβόλων.

Οι ενεργοί πολίτες και το αντιφασιστικό κίνημα καλούνται σε εγρήγορση προκειμένου να προστατεύσουμε την πόλη μας από κάθε επαίσχυντη φασιστική και νεοφασιστική πρόκληση.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ηρακλείου Αττικής

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ