Ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου “Ίκαρος Νέας Ιωνίας”

Επίσημη Ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Ικάρου Νέας Ιωνίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Ικάρου Νέας Ιωνίας, προβαίνει σε Δελτίο Τύπου, για την επίσημη ενημέρωση των αναγνωστών της περιοχής μας και την αποκατάσταση της αλήθειας σε απάντηση της κατάφορης σπίλωσης του ονόματος του συλλόγου μας όλους αυτούς τους μήνες. Θεωρήσαμε σωστό να μην μπούμε στο ατέρμονο παιχνίδι των ανταπαντήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ήθελε να μας σύρει ο κ………………, καθώς δημιουργεί προβλήματα απ’ όπου περάσει.

Θα θέλαμε να καταγγείλουμε τις ενέργειες του πρώην μέλους μας, ο οποίος λασπολογεί, διασύρει και δυσφημίζει συστηματικά τον σύλλογο μετά την διαγραφή του από το σύλλογο, καθώς προέβη σε σειρά παράνομων πράξεων, τιμωρήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ με ποινή αποβολής του από όλα τα γήπεδα της χώρας. Είναι η 2η διαγραφή του από αθλητικό σύλλογο και η ιστορία επαναλαμβάνεται στο ίδιο μοτίβο.

Προκειμένου να προσκομίσει προσωπικά οφέλη και παρακινούμενος από τις πολιτικές του επιδιώξεις, έχει στήσει σκηνικό πολέμου προσπαθώντας να βλάψει με κάθε μέσο τον σύλλογο και τους αθλητές του, με τον παραλογισμό της “αγάπης του” για τον σύλλογο όπως διατυμπανίζει, σπέρνοντας αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις, με τακτικές που  γνωρίζει πολύ καλά.  Εκβιάζει την επαναφορά του στο σύλλογο, την ψήφο του συλλόγου μας στις επερχόμενες εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Η επίσημη γραμμή του συλλόγου παραμένει η ουδετερότητα σε ότι αφορά τα πολιτικά ζητήματα, προσηλωμένοι στο απόλυτο μέλημά μας για την αμέριστη βοήθεια μας στις προσπάθειες των αθλητών μας και σεβόμενοι τα αθλητικά ιδεώδη.

Ο σύλλογος μας έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες πράξεις για την αναθεώρηση του καταστατικού σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, έχει πάρει την αθλητική αναγνώριση και είναι από τους πρώτους συλλόγους της χώρας που έχει ολοκληρώσει την ψηφιοποίηση των εγγράφων του τόσο για το μητρώο της ΓΓΑ όσο και για την περιφέρεια. Είμαστε σύννομοι είμαστε πρόθυμοι να απαντήσουμε σε κάθε επερώτηση από τις ελεγκτικές αρχές.

Το τελευταίο όμως διάστημα, μετά την διαγραφή του έχει στήσει σκηνικό ίδιο με αυτό που χρησιμοποίησε και στην ΑΓΣ ΑΝΑΤΟΛΗ. Το εν λόγω άτομο αμφισβητεί όλα τα έγγραφα του συλλόγου, παρότι έχουν εγκριθεί από το Πρωτοδικείο, Ειρηνοδικείο, έχουν ελεγχθεί από την αρμόδια αρχή, απευθύνεται νυχθημερόν στην Περιφέρεια, ΓΓΑ, νομικές υπηρεσίες και δικηγόρους προκειμένου να βρει την παραμικρή παρατυπία για να καταστρέψει τον σύλλογο της «καρδιάς του». Δημοσιοποιεί όλη την αλληλογραφία με τις εποπτικές αρχές και παρουσιάζει στον κόσμο που δεν γνωρίζει, τον σύλλογό μας ως παράνομο, χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά μέσα και φορώντας τον μανδύα της νομιμότητας.

Παρενοχλεί τα μέλη τόσο του συλλόγου όσο και του Δ.Σ., που παρακράτησε παράνομα ως πρώην μέλος του ΔΣ, με e-mails, sms, μηνύματα όλες τις ώρες και μέρες, με όποιον τρόπο μπορεί, απειλώντας, ειρωνευόμενος τα μέλη μας, συκοφαντώντας και διασπείρωντας ψευδείς ειδήσεις, παρά τις συστάσεις μας, τις προτροπές μας και απαγορεύσεις να μην χρησιμοποιεί τα στοιχεία των μελών μας.

Είναι αυτός που είχε την διαχείριση σε μεγάλα χρονικά διαστήματα της σελίδας στο FB, αλλά του αφαιρέθηκε καθώς επέμενε να ανεβάζει φωτογραφίες παιδιών χωρίς την έγκριση γονιών και ΔΣ.

Το τελευταίο διάστημα  η σελίδα μας στο Facebook δέχεται ανεξήγητα πολλά και περίεργα μηνύματα και αιτήματα φιλίας από άτομα με προφίλ που δεν συνάδει με τον αθλητισμό, τα οποία απορρίπτουμε και μπλοκάρουμε τα profiles τους. Δεν υπάρχει ούτε ένα τέτοιο άτομο στους φίλους της σελίδας μας. Όμως υπήρξε το φθινόπωρο μια δημόσια διαφήμιση – δημοσίευση με φωτογραφίες κάποιων αθλητών μας για τα οποία είχαμε πάρει την έγκριση των γονιών τους. Αυτή λοιπόν η διαφήμιση πήρε περιέργως πολλά like από τέτοιου είδους profile, τους οποίους παρουσιάζει ο κ. ………… ως “φίλους” μας. Σε μια δημόσια διαφήμιση είναι αδύνατον να ελέγξεις από που θα πάρεις τα like. 

Για να καθησυχάσουν οι γονείς βεβαιώνουμε ότι η δημοσίευση κατέβηκε από τη σελίδα μας.

Με τιμή
Δ.Σ Γυμναστικού Συλλόγου Ικάρου Νέας Ιωνίας

Σημ. ΙΟΝΙΑΝΕΤ.GR: Έχουμε βάλει τελείες στο όνομα που αναφέρει ο σύλλογος για λόγους νομικούς.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ