Ανακοίνωση του Α.Γ.Σ. Ανατολή Νέας Ιωνίας σχετικά με δικαστική αντιμαχία και την αθώωση του προέδρου του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δικαίωση «άργησε» τέσσερα χρόνια…..

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 εκδικάστηκε, μετά από τέσσερα χρόνια, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, η μήνυση την οποία είχε υποβάλλει τον Ιανουάριο του 2017 γνωστός συκοφάντης και υβριστής κατά του Προέδρου του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας κ. Βασιλείου Ευάγγελου, για ανύπαρκτα και ανυπόστατα αδικήματα. Ο Πρόεδρός μας κηρύχθηκε ΑΘΩΟΣ.

Η δικαίωση «άργησε» τέσσερα χρόνια, αλλά ήλθε λυτρωτική, ελπίζοντας ότι δεν έχει αφήσει ψυχικά τραύματα στον άνθρωπο κ. Ευάγγελο Βασιλείου. Όλα τα μέλη μας, όλη η «οικογένεια» της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, δεν χρειάζονταν καμία απόφαση για να εμπιστευόμαστε τον Πρόεδρό μας. Η δικαιοσύνη έρχεται επίσημα να επιβεβαιώσει το ήθος του και να δημοσιοποιήσει ότι όλες οι καταγγελίες ήταν ψευδείς και ο μηνυτής έπαιξε για μία ακόμη φορά θέατρο. Μετά από αυτή την απόφαση, ο Πρόεδρός μας περιμένει ήρεμος πια, την εκδίκαση της δικής του μήνυσης κατά του γνωστού συκοφάντη και υβριστή, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Δυστυχώς, στους χώρους του Δημοτικού μας Σταδίου, έχει εμφανιστεί την τελευταία πενταετία αυτός ο γνωστός συκοφάντης και υβριστής, μετά την ανάδειξη του γιού του από το Σύλλογό μας σε Πανελληνιονίκη και αθλητή Ευρωπαϊκού επιπέδου. Ο γνωστός συκοφάντης και υβριστής έκτοτε έχει αποδυθεί σε ένα ανηλεή πόλεμο κατά του Συλλόγου μας, της ιστορικής ΑΝΑΤΟΛΗΣ, κατά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής, κατά των προπονητών μας. Έχει αυτοπροσδιορίσει και έχει ανακηρύξει τον εαυτό του ως γενικό κριτή και ελεγκτή όλου του Σταδίου και όχι μόνο, αφού έχει κατηγορήσει άτομα και άλλων περιοχών.

Συγκεκριμένα δημιούργησε δυσμενείς εντυπώσεις με τις κατηγορίες του και τις επανειλημμένες καταγγελίες του σε κάθε Αρχή (Υπουργό Εθνικής Αμύνης, Υπουργείο Παιδείας, Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Υφυπουργό Αθλητισμού, Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού, ΣΕΓΑΣ, Υπουργείο οικονομικών, Δ/νση τελωνείων, Περιφέρεια Αττικής, Δημάρχους, επικεφαλείς Δημοτικών παρατάξεων, Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος, Εθνική Τράπεζα, Μ.Μ.Ε., κλπ.) για το Σύλλογό μας (και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Συλλόγου), ο οποίος Σύλλογος από την ίδρυσή του έχει παρουσιάσει πλούσιο αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο.

Όλα τα μέλη των εκάστοτε Διοικητικών Συμβουλίων, επί 24 χρόνια, εθελοντικά και αφιλοκερδώς, αφιερώνουν απεριόριστες ώρες από την προσωπική τους ζωή για την άθληση και την πρόοδο των παιδιών και τη διάδοση του κλασικού αθλητισμού. Ο άνθρωπος αυτός δημιούργησε προβλήματα στις οικογένειες, αλλά και στις υπηρεσίες, στις οποίες εργάζονται τα μέλη του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Είναι ανήκουστα και ίσως και απίστευτα αυτά τα οποία έχουν περάσει τα πιο πάνω μέλη μας όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρξε όμως πάντοτε μία απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών, η οποία δεν άφησε ποτέ την παραμικρή αμφιβολία για την ηθικότητα, ακεραιότητα και τιμιότητα καθενός. Έτσι έμειναν πάντοτε ενωμένοι και κατάφεραν, παρά τις πολλές συκοφαντίες και διασπαστικές προσπάθειες, να κρατήσουν το Σύλλογό μας, την «ΑΝΑΤΟΛΗ» της καρδιάς μας, στην ΑΝΑΤΟΛΗ, όπως είχαν δώσει την υπόσχεση από την ίδρυση του Συλλόγου, όλα τα ιδρυτικά μέλη.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο γνωστός συκοφάντης και υβριστής ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ από το Σύλλογό μας από τον Οκτώβριο του 2016, ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ από το Σύλλογο «ΙΚΑΡΟΣ» Ν. Ιωνίας φέτος το καλοκαίρι, στην ίδρυση του οποίου πρωτοστάτησε!!! Έχει τιμωρηθεί (τον Ιούνιο του 2020) από την Ομοσπονδία μας, τον ΣΕΓΑΣ, με ΔΙΜΗΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους. Έχει καταδικαστεί σε ΕΠΤΑΜΗΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του ιδρυτή του Συλλόγου κ. Τσαγκαράκη. Εκκρεμούν σε βάρος του μηνύσεις και αγωγές και από άλλα άτομα, εκτός του Συλλόγου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θλίβεται επειδή αναγκάζεται να δημοσιοποιεί τα τεκταινόμενα στους χώρους του στίβου, που πλήττουν, εκτός από τις υπολήψεις των μελών μας και αυτό καθεαυτό το άθλημα του στίβου. Οφείλουμε όμως να πολεμήσουμε όλους αυτούς, οι οποίοι με κακεντρέχεια επιδιώκουν να διαλύσουν ό,τι με αγώνες και προσπάθειες 24 ετών έχει επιτευχθεί από το Σύλλογό μας. Καλούμε κάθε αγνό φίλαθλο να συνταχθεί με τις προσπάθειες του Συλλόγου μας και να απομονωθεί κάθε άλλος, ο οποίος δεν έχει υγιή κίνητρα και επιβουλεύεται τους κόπους μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ