Ανακοινώσεις παρατάξεων Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η ΑΣΚ – ΟΤΑ χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου μας στις διαδικασίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Σε εποχές κρίσης και αμφισβήτησης του συνδικαλιστικού κινήματος οι εργαζόμενοι του Δήμου μας ψήφισαν μαζικά με ποσοστό 80% αποδεικνύοντας όχι μόνο την ενωτική τους διάθεση για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων τους αλλά και την στήριξη τους στις συνδικαλιστικές δομές.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίξατε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚ – ΟΤΑ δίνοντας στην παράταξη μας την πρώτη θέση με 3 έδρες και τη δυνατότητα να παλέψουμε για την υλοποίηση των επιδιώξεων μας για την ενότητα και συσπείρωση των εργαζομένων απέναντι στα κοινά μας προβλήματα και εν συνεχεία για ένα ταξικό, αυτόνομο, μαζικό κίνημα, αδέσμευτο από κομματικά – εργοδοτικά – κυβερνητικά συμφέροντα, όπου θα αγωνίζεται ενάντια στις πολιτικές λιτότητας και τις νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις.

Συναδέλφισσες — Συνάδελφοι, δώσαμε έναν προεκλογικό αγώνα με βάση τις θέσεις μας και τις δυνάμεις μας, χωρίς περιοδείες με δημοτικούς συμβούλους και συνδικάτα, με μοναδικό σκοπό να ενώσουμε τη φωνή μας με τη φωνή όλων των εργαζομένων, χωρίς πιέσεις και συκοφαντίες και κυρίως με πολιτικό πολιτισμό στις αντιπαραθέσεις μας.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τη δράση μας σε αυτή την κατεύθυνση.

Θα επιδιώξουμε την συγκρότηση Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου με βάση στις αρχές μας για ενότητα και αντιπροσώπευση σε συγκεκριμένο πλαίσιο όπου όλοι θα δεσμευόμαστε στην υλοποίηση των αποφάσεων όπως θα διαμορφώνονται από την πλειοψηφία των μελών χωρίς αστερίσκους.

Για ένα Προεδρείο που δεν θα είναι δεμένο στο άρμα κανενός και να εκφράζει τους εργαζόμενους του Δήμου μας και ΜΟΝΟ αυτούς.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ  ΟΤΑ


Δελτίο Τύπου
Τους καταγγέλλουμε!!!

Συνάδελφοι συναδέλφισσες:

Προτού το Δ. Σ. του Συλλόγου συγκροτηθεί σε σώμα, με πρωτοβουλία του εκλεγμένου συνδικαλιστή επικεφαλή της ΑΣΚ και Διευθυντή Οικονομικών του Δήμου που συνεννοήθηκε τηλεφωνικά με τις παρατάξεις, Συσπειρώσεις και Α.Ε.Κ.  ,προχώρησαν σε ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα αποτελέσματα των εκλογών.

Αλήθεια συνάδελφοι, γιατί τόση βιασύνη για αυτή την ανακοίνωση;  χωρίς να προηγηθεί η συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα.

Όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουν τα αποτελέσματα. Μπορούσαν επίσης να προχωρήσουν σε παραταξιακές ανακοινώσεις.

Άλλος λόγος συνάδελφοι πέρα από το να χαρίσουν στα κόμματα τους  και τους εκλογικούς τους συνδυασμούς μπροστά στις εκλογές της Κυριακής δεν υπάρχει.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ τους ανεξάρτητους, τους αυτόνομους, τους διώκτες της κομματικοποίησης των συνδικάτων, που είναι η μόνιμη καραμέλα τους απέναντι στην ΔΑΣ.

Δίνουν εξ’ αρχής δείγματα γραφής για το πως θα λειτουργήσουν το σωματείο.

24-5-2019


Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ