Ανακοίνωση της “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” για τον Β’ γύρο των δημ. εκλογών

ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ιωνιώτες και Ιωνιώτισσες
Η παράταξη μας «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστήριο χαιρετισμό για την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλατε από το 2011 έως και σήμερα.
Πιστεύουμε ότι τιμήσαμε αυτή την εμπιστοσύνη.

Τα 8 αυτά χρόνια πορευτήκαμε με ήθος, εντιμότητα, σεμνότητα, αυταπάρνηση και πάνω απ’ όλα με όραμα και φροντίδα για την πόλη και τους δημότες.

Μια σειρά ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ που θα αλλάξουν την φυσιογνωμία της πόλης υλοποιήθηκαν η βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης, τα οποία σχεδιάστηκαν με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και χρηματοδοτήθηκαν από την διοίκηση της Περιφερειάρχη Κα. Δούρου.

Με την ετυμηγορία σας την ΚΥΡΙΑΚΗ 26/5/2019 παραδίδουμε στην επόμενη Δημοτική Αρχή ένα Δήμο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΓΙΗ και με πολλά ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ σε εξέλιξη.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η πορεία αυτή να μην σταματήσει στο όνομα οποιασδήποτε προσπάθειας εισβολής των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ συμφερόντων και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.

Η Νέα Ιωνία χρειάζεται επόμενη ή επόμενο Δήμαρχο που θα χαρακτηρίζεται από ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και θα εφαρμόσει ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Πιστεύουμε ότι η πόλη μας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να παραδοθεί σε εκπροσώπους ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Ιωνιώτες και Ιωνιώτισσες
Η παράταξη μας δεν ταυτίστηκε ποτέ με θέσεις εξουσίας.

Έρχεται από πολύ μακριά, έχει πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν και θα έχει πιο λαμπρό μέλλον.

Συμμετέχουμε και προσφέρουμε από οποιαδήποτε θέση στην διοίκηση ή την αντιπολίτευση με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον των κατοίκων.

Αυτό πράτταμε πάντα, αυτό θα κάνουμε και ΤΩΡΑ.
Με τις παλιές αλλά και τις ΝΕΕΣ δυνάμεις θα συμμετέχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με την στάση και την ψήφο μας θα ενισχύουμε τις ΘΕΤΙΚΕΣ πρωτοβουλίες αλλά και θα παλέψουμε αποφασιστικά ενάντια σε κάθε προσπάθεια εφαρμογής ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ πολιτικών όπως ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ υπηρεσιών του Δήμου, διακοπή ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ προγραμμάτων, εφαρμογή ΣΔΙΤ στα δημόσια έργα.

Απέναντι στους δύο υποψήφιους του δεύτερου γύρου Κα. Θωμαίδου και Κο. Μανούρη απορρίπτουμε και καλούμε στην καταψήφιση όποιου απεργάζεται την ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του Δήμου που με τόσο κόπο στήσαμε οκτώ χρόνια, απορρίπτουμε όποιον απεργάζεται ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ δημοτικών υπηρεσιών προς όφελος εργολάβων, απορρίπτουμε όποιον θα συναινέσει στη ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.

Μέχρι το Σεπτέμβριο πού θα αναλάβει η νέα ή ο νέος δήμαρχος έχουμε πολλή δουλειά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ


 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ