Ανανέωση συνεργασίας της Α.Ε Ελευθερούπολης με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου του συλλόγου Άρη Γκάνια

Ανανέωση συνεργασίας της Α.Ε Ελευθερούπολης με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου του συλλόγου Άρη Γκάνια και πλάνο εκπόνησης του.

Η Α.Ε. Ελευθερούπολης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου του Συλλόγου Άρη Γκάνια για δεύτερη χρονιά, ενώ έχουν ακόμα προηγηθεί ήδη δύο χρόνια συνεργασίας, ως Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών.

Η φυσική παρουσία του Άρη Γκάνια καθημερινά στο Σύλλογο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό ρόλο που συνεισφέρει στη δημιουργία, την εποπτεία, την επίτευξη των στόχων του συλλόγου, αλλά και την προάσπισει των συμφερόντων αυτού.

Με την αυξημένη τάση ακόμα και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, από τις αναπτυξιακές ηλικίες έως τις επαγγελματικές ομάδες, η ανάληψη ευθυνών έχει αυξηθεί.

Αυτό, έχει ως συνέπεια η Α.Ε. Ελευθερούπολης πρωτοπόρα σε αυτό το κομμάτι κάτω από την διοικητική καθοδήγηση του Προέδρου του συλλόγου Γιάννη Χούσου, να χρειάζεται να οργανωθεί ολοένα και καλύτερα, ώστε να διασφαλίζει βελτιωμένα επίπεδα στελέχωσης, υποστήριξης, παρακολούθησης, επικοινωνίας και αποτελέσματος.

Η Α.Ε. Ελευθερούπολης τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει τις υπόλοιπες οργανωτικές κινήσεις της και όχι μόνο!!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ