Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νέας Ιωνίας

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενημερώνει ότι αναστέλλεται η λειτουργία όλων των κλειστών και ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου και καθορίζει τις προϋποθέσεις για τις προπονήσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε εφαρμογή όσων διατυπώνονται στην ΚΥΑ με αριθμό Δ1α/Γ.Π.οικ. 69863 και στην ΚΥΑ με αριθμό Δ1α/Γ.Π.οικ. 71342, σας ενημερώνουμε για τα μέτρα που αφορούν στις δημοτικές και αθλητικές εγκαταστάσεις.

  • Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των κλειστών και ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου. Επιτρέπεται μόνο η άσκηση και άθληση σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους χωρίς προπονητή. Στις δημοτικές ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η χρήση τους για τα ατομικά αθλήματα του στίβου (έως 60 άτομα, αθλητές και αθλούμενοι, συνολικά, εντός της ανοικτής αθλητικής εγκατάστασης. Ένας προπονητής μπορεί να προπονεί έως δύο αθλητές) και της αντισφαίρισης (έως 4 αθλητές ή αθλούμενοι στο γήπεδο. Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αν υπάρχει προπονητής, μπορεί να προπονεί έως 2 αθλητές ή αθλούμενους). Επίσης επιτρέπεται η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από όσους αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κατόπιν εισήγησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Π.Ε.) για την κάλυψη των αναγκών της προετοιμασίας τους για του Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2021.
  • Απαγορεύονται οι συναθροίσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις σε δημόσιους και σε ιδιωτικούς, εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.
  • Στις υπηρεσίες του Δήμου εξυπηρετούνται μόνο επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. Θυμίζουμε πως η χρήση μάσκες και η τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου είναι υποχρεωτικά.
  • Συνεχίζεται η αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ.
  • Στη Δημοτική Συγκοινωνίας επιτρέπεται η πληρότητα έως 65% των οχημάτων.
  • Με απόφαση της Δημάρχου Νέας Ιωνίας μετά από παρότρυνση της ΚΕΔΕ, για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, οι παιδικές χαρές του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές.

Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν από τις 3 Νοεμβρίου 2020 έως τις 30 Νοεμβρίου 2020 όταν θα αναθεωρηθούν με βάσει τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού είναι ισχυρότερο από το πρώτο. Ο μηχανισμός του Δήμου είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει σε όσα απαιτούνται για την προστασία της δημόσιας υγείας. Όλοι μας προέχει να επιδείξουμε υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης και να τηρούμε τα μέτρα και τους κανόνες προστασίας της υγείας μας και των οικείων μας. Υπομονή και σύντομα η χώρα μας θα επανέλθει στην κανονικότητα. Μέχρι τότε παραμένουμε ενωμένοι, αλληλέγγυοι για να μπορέσουμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα».

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ