Η Ανατολή Νέας Ιωνίας & η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ “αποχαιρετούν” τον Γ. Παπαβασιλείου

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ»
ΕΔΡΑ: ΧΑΛΚΗΣ 2 – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ,
TK 14232,Τηλ.: 2102772423
e-mail: ags.anatoli.stivos@gmail.com
www: ags-anatoli.gr

Νέα Ιωνία 12.3.2020     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θλίψη και βαρύ πένθος στην αθλητική οικογένεια του στίβου.
Απεβίωσε ο «θρύλος των στηπλ» Γιώργος Παπαβασιλείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας βρίσκεται στη δύσκολη θέση και ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου, καθώς και όλους τους φίλους του Στίβου, ότι έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος Έλληνας πρωταθλητής των δεκαετιών 1950, 1960, των 3.000 μ. με φυσικά εμπόδια, ο «θρύλος των στηπλ», Γιώργος Παπαβασιλείου.

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου είχε τιμηθεί από το Σύλλογό μας, για το σύνολο της αθλητικής σταδιοδρομίας του, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2019 και φέτος μας τίμησε με την παρουσία του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 4.00 μμ. στο Νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων.

Σύσσωμη «η οικογένεια» του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραστεί στην κηδεία του με αντιπροσωπεία και θα καταθέσει αντί στεφάνου συμβολικό ποσό υπέρ των σκοπών φιλανθρωπικού σωματείου.

Με  τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος   Ο Γενικός Γραμματέας
Ευάγγ. Βασιλείου  Νικ. Κοντουδάκης


ΛΕΣΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΕΚ

Η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ αποχαιρετά με σεβασμό και μεγάλη συγκίνηση τον υπέροχο άνθρωπο και πρωταθλητή Γιώργο Παπαβασιλείου,ο οποίος θα παραμείνει εσαεί το σύμβολο της ανεπίληπτης ηθικής συμπεριφοράς και των κορυφαίων αθλητικών επιτυχιών.

Με την πραότητα της Αγάπης και την ασυμβίβαστη αφοσίωσή του στις υψηλόφρονες αξίες του αθλητισμού και της ΑΕΚ,αναδείχθηκε σε λαοφιλή προσωπικότητα με υψηλό κύρος και πανελλήνια εκτίμηση.Διέπρεψε στον κλασικό αθλητισμό: Βαλκανιονίκης και Μεσογειονίκης,4ος στους Πανευρωπα’ι’κούς,με δύο συμμετοχές στους Ολυμπιακούς αγώνες,πρωταθλητής Ελλάδος.Πάντοτε αποτελεσματικός δίπλα στην ΑΕΚ σε μάχιμες θέσεις.

Ως ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Ιστορίας-Πολιτισμού της ΑΕΚ συμβούλευε με την οξυδέρκειά του και λάμπρυνε με τη συμμετοχή του τη δράση μας.

Αιώνια η μνήμη της αγαθότητάς του.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ