Αναβολή για τον Ο.Π.Α.Ν. ζητάει ο Μανούρης

Νέα Ιωνία 30 Ιουλίου 2020

Προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας
Κοινoποίηση: Δημοτικούς Συμβούλους

Κύριε Πρόεδρε 

παρατηρώντας την ημερήσια διάταξη των θεμάτων της τελευταίας (προφανώς) προ της θερινής ανάπαυλας Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας διαπιστώνουμε ότι ως τελευταίο θέμα έχει εγγραφεί η συζήτηση περί ενδεχόμενης κατάργησης ή μη του ΝΠΔΔ  ΟΠΑΝ.

Γνωρίζοντας τους προβληματισμούς των εργαζομένων στον Οργανισμό αλλά και των συναδέλφων στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και τη σοβαρότητα του εν λόγω ζητήματος, δεν κατανοούμε γιατί το ζήτημα αυτό μπαίνει προς συζήτηση και μάλιστα ως τελευταίο στην ημερήσια διάταξη της επικείμενης Συνεδρίασης.

Σας καλούμε να το αποσύρετε άμεσα από την ημερήσια διάταξη, έτσι ώστε τον Σεπτέμβριο να προγραμματιστεί σε Συνεδρίαση, που θα υπάρχει επαρκής χρόνος για τη συζήτηση του και αναλυτική ενημέρωση του Σώματος για  την λήψη της σχετικής απόφασης. 
Επίσης θα ήταν προτιμότερο να εισαχθεί ως πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη ή να τεθεί ως μοναδικό ζήτημα Ειδικής Συνεδρίασης του Σώματος, λόγω της σπουδαιότητάς του.

Για την παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη”
Ο Επικεφαλής
Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Χριστοδούλου Βασίλειος, Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος, Λάμπρου Χαράλαμπος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία, Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος, Αναμουρλόγλου Χρήστος, Τσιακαλάκης Γεώργιος, Αγγελακοπούλου Αναστασία- Ελένη, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία, Κουλουριώτη Μαρία – Ελισάβετ.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ