Ανοιχτή επιστολή του υποψήφιου Δημάρχου Νέας Ιωνίας, Παναγιώτη Μανούρη

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Υποψηφίου Δημάρχου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΟΥΡH

Φίλες και Φίλοι, Ιωνιώτισσες και Ιωνιώτες
μας χωρίζουν μόλις λίγες ώρες από την επίσημη λήξη της προεκλογικής περιόδου και τις κάλπες της Κυριακής. Η πόλη διάλεξε ήδη τους Δημοτικούς της Συμβούλους: 15 για την παράταξη μας, τη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Μας χαρίσατε μία ξεκάθαρη και έντιμη νίκη, με απόσταση 15 περίπου μονάδων από τον δεύτερο συνδυασμό. Αυτή την Κυριακή η κάλπη θα βγάλει Δήμαρχο.

Καθένας μας ας αναλογισθεί τις ευθύνες του για το μέλλον της πόλης, της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας. Την Κυριακή έχουμε όλοι την ευκαιρία να δώσουμε ένα τέλος στην παρακμή και την απαξίωση της Νέας Ιωνίας.

Δεσμεύτηκα με πρόγραμμα, όραμα και σχέδιο να υλοποιήσω ένα άλμα ανάπτυξης για την πόλη. Στον αγώνα μου, 62 υπέροχοι άνθρωποι στάθηκαν στο πλευρό μου. Όλοι τους καταξιωμένοι για τη δράση τους στα κοινά. Ανάμεσά τους  επιστήμονες, επαγγελματίες, νέοι με περγαμηνές και έμπειροι με διάθεση προσφοράς.

Αφήσαμε όλοι κατά μέρος όσα μας χώριζαν και γίναμε μία ισχυρή ομάδα. Σηκώσαμε τα μανίκια και φτιάξαμε ένα πρόγραμμα που θα δώσει ανάσα ζωής στην πόλη που ζούμε.

Η προσπάθειά μας ανταμείφτηκε με 10.000 και πλέον ψήφους. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Σεβασμό οφείλουμε και σε όσους στον πρώτο γύρο των εκλογών δεν μας στήριξαν. Η πόλη μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ και ο Δήμος πρέπει να εκπροσωπεί όλες τις τάσεις της κοινωνίας. Αυτό είναι Δημοκρατική αντίληψη. Η επόμενη μέρα θα απαιτήσει ευρύτερες συναινέσεις. Γιατί η πόλη ΠΡΕΠΕΙ να μας ενώνει κι όχι να μας διχάζει.

Μεθαύριο,ζητάμε για μία ακόμη φορά την ενθάρρυνση και την αποδοχή σας. Η Νέα Ιωνία χρειάζεται ελπίδα, ανάπτυξη και πρόοδο. Με πρόγραμμα, τεχνογνωσία και σύγχρονο σχεδιασμό. Είναι το καμάρι των Μικρασιατών προγόνων μας και πρέπει να ξαναγίνει πόλη αντάξια της ιστορίας και των ανθρώπων της.

Η ψήφος δεν εκβιάζεται. Δεν χαρίζεται και δεν αγοράζεται.
Η ψήφος ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ, γιατί είναι πράξη ευθύνης!
Αυτή την Κυριακή η επιλογή είναι δική σας.

Παναγιώτης Μανούρης
Υποψήφιος Δήμαρχος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν θα μπώ στον κόπο για να σε γλείψω ή να σε κατηγορήσω … λές πολλά λόγια μεγάλα … οπως και όταν ήσουν αντιπολίτευση … εγω θα σου πω μονο να σκεφτείς ολες τις υποσχέσεις που έδωσες για μικροπράγματα , οχι μεγαλοφυείς ιδέες, στον κόσμο , τότε που έτρεχες δήθεν να αντικαταστήσεις τον ανύπαρκτο δήμαρχο και να αναλάβεις δήθεν πρωτοβουλίες διεκπεραίωσης προβλημάτων των δημοτών …. εδω δεν μπόρεσες να στείλεις ενα καλαθοφόρο με δυο κηπουρούς να κλαδέψουν τα πεύκα απο τα κουκούλια με τις κάμπιες που έπεφταν στους δρόμους και τις πατούσαμε, μιλάω για το πάρκο στην Υδρας πίσω απο τα πολυκαταστήματα στα Πευκάκια … οταν μπροστά μου πηρες προσωπικά τον Κατσουρίδα να επιληφθεί του θέματος και σε έγραψε και αυτός …!!!! μιλάμε για ενάμισυ χρόνο πίσω … πόσο μάλλον για να μας ξαναφτιάξεις το πάρκο απο την αρχή όπως παινεύεσαι τώρα ντε και καλά …. ΑΥΤΑ….. !!!!! και το παίζεις και ανεξάρτητος …. Αν δεν μπορείς να κρατάς τις υποσχέσεις σου , μην τις δίνεις τουλάχιστον ….

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here