Αντιδρά η “Δημιουργία Αλληλεγγύη” στις δηλώσεις του Δημάρχου Αγ. Παρασκεύης

                                                                                                                                  Νέα Ιωνία 13/05/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την έντονη αντίδραση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Νέας Ιωνίας Αττικής προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά για τη συγκέντρωση νέων στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη με αιχμή του δόρατος την αναφορά του στη νεολαία της Νέας Ιωνίας.

Ειδικότερα, ο κ. Ζορμπάς, μίλησε για συγκέντρωση νέων που «κανονίστηκε μέσω διαδικτύου» και έκανε λόγο για διακίνηση ναρκωτικών, προσθέτοντας πως «εκτός ελαχίστων νεαρών από την Αγία Παρασκευή, οι υπόλοιποι έρχονται από άλλες περιοχές, Σπάτα, Παιανία, Χαλάνδρι, Αιγάλεω, Γλυκά Νερά, Νέα Ιωνία».

Οι 15 Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μανούρη, που αποτελούν την πλειοψηφούσα δύναμη στο Δήμο Νέας Ιωνίας, παρότι αντιπολίτευση, ζητούν από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής να ανακαλέσει την αναφορά του στη νεολαία της πόλης τους. 

Το πλήρες κείμενο της ανοικτής επιστολής τους έχει ως εξής:

Κύριε Δήμαρχε Αγίας Παρασκευής Αττικής 

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε την τελευταία δήλωση σας, που αφορούσε τα λυπηρά τεκταινόμενα σε πλατεία του Δήμου σας, κατά την περίοδο των απαγορεύσεων, λόγω της πανδημίας. Η ατυχέστατη και δίκην εισαγγελέως αναφορά σας στη Νέα Ιωνία, όπως και σε άλλους Δήμους, για νέους που συνδέονται με παραβατικές συμπεριφορές και απαγορευμένες ουσίες, μόνο θλίψη και οργή προκαλεί.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι δημότες της Νέας Ιωνίας είναι περήφανοι, τόσο για την πόλη τους και την καταγωγή τους, όσο και για τα νέα παιδιά της, που αποτελούν και το ελπιδοφόρο μέλλον της!
Ζητούμε να ανακαλέσετε το συντομότερο, καθώς αναίτιες στοχοποιήσεις τέτοιου είδους, μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν!


Για την παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη”

Ο επικεφαλής
Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Χριστοδούλου Βασίλειος
Καναβός Μιλτιάδης
Τσομπάνογλου Φώτιος
Λάμπρου Χαράλαμπος
Λαζαρίδης Ιωάννης
Κλάρα Αναστασία
Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος
Σκευοφύλαξ Σωτήριος
Αναμουρλόγλου Χρήστος
Τσιακαλάκης Γεώργιος
Αγγελακοπούλου Αναστασία-Ελένη
Στέφας Γεώργιος
Ναϊσίδου Σοφία
Κουλουριώτη Μαρία – Ελισάβετ  

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ